Bamboe

Bamboe is een gras en komt in alle werelddelen voor. Het bevat 70% natuurlijke silica en is daarmee de rijkste bron van natuurlijke silica op aarde. Het drinken van ongeveer 2 koppen Bamboe thee per dag heeft veel voordelen voor je lichaam.

  • sterkere nagels
  • soepele gewrichten en sterke botten
  • goed voor het bindweefsel in de huid
  • verbetert de bloedsomloop
  • gaat verouderingsprocessen tegen

Bamboe-thee is een heerlijke zachte thee en  is caffeïne vrij.
De bamboe-thee heeft een frisse groene kleur, is geurig en vol aroma. Bamboe-thee bevat veel Vitamine C, Kalium en ijzer. Is rijk aan natuurlijk vruchtensuiker en daardoor bijzonder goed geschikt als dorstlesser. Voor bamboe-thee worden uitsluitend de jonge en frisse bladeren gebruikt. Bamboe-thee smaakt als een zachte groene thee. Het voordeel van Bamboe-thee is dat hij ook na lange tijd trekken niet bitter wordt.
Bewaren
Bamboe thee is net als kruiden thee gevoelig voor verlies van smaak wanneer het niet goed bewaard wordt. Daarom is een afgesloten bus of pot de beste optie om optimaal te kunnen genieten van je Bamboe thee.
Zetadvies
De ideale temperatuur voor de optimale werking van bamboe thee is ongeveer 90 graden.
Doe ongeveer 2 gram thee in je theefilter of filterzakje en laat het rustig trekken. Omdat bamboe thee en vrij groffe thee is raden we je aan om altijd een wat groter filterzakje te gebruiken dan normaal.

Losse Bamboe thee van Tea4You
Op dit moment bieden wij twee basis soorten aan met een goede smaak en ingrediënten. Wij zijn bezig om dit assortiment uit te breiden. Omdat een nieuwe smaak echt iets moet toevoegen aan de reeds bestaande smaken blijven we zoeken.
Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.
2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina