Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse thee proeverij pakket van Tea4You

Een proeverij pakket van Tea4You valt op door uitgebreide combinaties in soorten en smaken losse thee.
Koop bijvoorbeeld eens een proefpakket "In plaats van wijn“. Een stijlvolle zwarte kraft doos met daarin 3 soorten thee + 10 filterzakjes voor een potje thee. Is voldoende voor 30 kopjes heerlijke losse thee.

Meer uitgebreid is het Proefzakjes Cadeaupakket dat -inclusief thee filterzakjes en doseerlepel- een compleet cadeau pakket is.  Ben je een echte thee liefhebber en wil je eens een "thee proeven workshop" geven? Organiseer dan een gezellige middag met veel lekkers. Kies bij al dit lekkers voor een  “High-Tea pakket” met klassieke soorten en informatieve folders over de juiste losse thee bij het goede gerecht en de temperatuur van het water dat voor iedere soort weer anders is.

Geef een thee assortiment cadeau

Ieder proeverij pakket past door de brievenbus en zo kun je op een eenvoudige manier een cadeau pakket per post versturen. Er zijn theeproeverij doosjes die een thematische uitstraling hebben en zo goed kunnen passen bij de boodschap die over wilt brengen aan de ontvanger. Zeg het bijvoorbeeld eens met een doosje van 6 theebloemen.  

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag, want alle soorten losse thee zijn verkrijgbaar in verpakkingen vanaf 10 gram. Voor een speciale gelegenheid kun je ook gebruik maken van onze inpakservice. Je thee cadeau wordt ingepakt in mooi cadeaupapier en we voegen een kaartje met jouw persoonlijke boodschap toe aan het cadeaupakket. Deze opties vind je aan het einde van het bestelproces. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.