Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
voor 16:00 besteld = vandaag verstuurd
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Koop een losse thee thema pakket bij Tea4You

Bij losse thee zijn geur en smaak heel belangrijk. Daarom kun je voor ieder seizoen en elke gelegenheid bij  Tea4You een  theepakket kopen.

Zo kan je voorkeur voor een theepakket per seizoen nogal verschillen. Drinken we in de zomer graag een zachte frisse thee, tijdens de wintermaanden kijken we meer uit naar een losse thee met een volle ronde warme smaak. Of je nu op zoek bent naar een beterschap thee pakket of een thee cadeau dat door de brievenbus past. Voor iedere gelegenheid en elk seizoen vind je wel een losse thee pakket.

Tea4You sluit aan bij de trend van dit moment

Bij Tea4You zijn we steeds weer op zoek naar een nieuw thema dat aansluit bij de behoefte van onze klanten en dus ook bij de trend van dit moment.  Kies uit losse thee met thema's voor een gelegenheid of rondom een bepaalde soort losse thee.Denk hierbij eens aan een beterschap thee pakket met allerlei soorten fruitige smaken of misschien ken je iemand die houdt van puur en exclusief. Wat je ook kiest, je kunt altijd zeker zijn van een goede kwaliteit losse thee pakket dat met zorg wordt verpakt door het team van Tea4You.

Ook voor bedrijven

Heb je een bedrijf of wil je in grotere aantallen losse thee bestellen  met een eigen thema en je eigen branding of heb je andere bijzondere wensen, neem dan contact met ons op.  Ieder thee cadeau dat je per post wilt versturen kunnen wij voor je op maat maken. Ook is het mogelijk om alle verzendingen van de thee cadeautjes helemaal voor je te verzorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.