Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse Hennep thee van Tea4You

Het mooie aan deze kruiden thee is dat van de plant zowel de knoppen, het zaad, het blad en deze vezels worden gebruikt voor diverse toepassingen. 
De olie die uit hennepzaad gewonnen wordt kan worden gebruikt bij het bereiden van koude gerechten en bevat een hoogwaardig eiwitgehalte, heeft invloed op het cholesterol gehalte en zorgt voor een goede vet-zuurbalans.
De zaden die in de losse thee verwerkt worden zijn gepeld en 100% zuiver. Zo kunnen alle goede stoffen nog beter opgenomen worden. Ze bevatten veel essentiële aminozuren en zijn dus populair bij veganisten en sporters.

Maak ook eens kennis met Hennep thee

Wil je eens kennismaken met deze verse thee, dan kun je altijd eerst eens een verpakking van 10 gram bestellen, want iedere soort is verkrijgbaar in deze kleine hoeveelheden. Ook kun je de thee kopen als theecadeau. Leuk verpakt in een mooie cadeaudoos. Gewoon voor jezelf of om als thee door de brievenbus naar iemand anders te versturen.
Bij ieder thee cadeau heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te maken die wij afdrukken op een kaartje en bij het pakket toevoegen.
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Heb je nog vragen over het gebruik van hennepzaden in losse thee, neem dan contact met ons op.