Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Proef de natuurlijke frisheid van ijsthee Green Mojito

Als liefhebber van groene thee hebben wij dit recept voor je. Een gezonde keuze bij elke gelegenheid.

Het recept ;

Kies voor dit recept een neutrale groene thee. Misschien heb je zelf wel een zachte groene favoriet, dan kun je die zeker goed gebruiken. Voor dit recept gebruiken wij de groene thee van Tea4You; Frisse Munt.

Bereiding:

Kook het water en laat het afkoelen tot 80 graden. Doe vervolgens de losse thee in een filterzak en zet 1 liter van jouw favoriete zachte groene thee en . Laat deze ongeveer 3-5 minuten trekken. Doe de ijsblokjes in een grote kan en giet de gezette thee erbij, plaats de kan in de koelkast en wacht tot ze volledig is afgekoeld.
Pak een hoog glas en doe er twee theelepels rietsuiker* in,  een vier stukken gesneden limoentje en een takje verse munt. Gebruik een stampertje om dit alvast wat te pletten. Voeg vervolgens het gemalen ijs of de ijsblokjes toe aan je glas en vul het aan met de thee uit de koelkast. Goed roeren en je kunt genieten van een perfecte alcoholvrije Mojito!

Extra tip:

* Vervang de rietsuiker eens door Stevia blad. Zo voeg je geen extra calorieën toe aan deze zomerse ijsthee.
Cocktail tip: Bereid de ijsthee zoals hierboven en voeg 20 ml rum toe. Een ijskoude verfrissing tijdens een lange zomeravond!
Wil je nog meer inspiratie voor ijsthee met losse thee, kijk dan in dit overzicht.

Ingrediënten;

  • 5-6 afgestreken theelepels groene thee "Frisse Munt"
  • 1 liter water
  • limoenen
  • verse munt
  • rietsuiker
  • ijsblokjes of crushed ijs