Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Vruchten thee kopen bij Tea4You

Wanneer je losse vruchten thee koopt bij Tea4You, zie je op de foto bij het product de gedroogde vruchten die je weer terug zult vinden in de losse vruchtenthee die wij naar je versturen.
De duidelijke omschrijvingen en een helder overzicht van alle ingrediënten zorgen ervoor dat je altijd weet wat je koopt. Naast de vruchten worden er soms ook kruiden en bloesems toegevoegd om zo tot een mooie uitgebalanceerde smaak te komen.
Misschien is dit alles nog niet voldoende om je te overtuigen of weet je niet goed wat je kiezen moet. Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom om -op afspraak- op ons bedrijf langs te komen.  Wij verwelkomen je dan met de geur van de lekkerste losse vruchten thee en geven je advies over de verschillende smaken en het bewaren van losse thee.  Je kunt ook zelf gewoon voorzichtig beginnen door van alle soorten eerst een proefverpakking van 10 gram te bestellen. Deze zijn van iedere soort vruchten thee verkrijgbaar. Neem bij vragen vooral contact met ons op.

Wat is vruchtenthee?

In een vruchten thee zitten echte stukjes fruit  -zoals bijvoorbeeld rode vruchtenthee of losse bosvruchten thee- die in heet water een smaak afgeven. Vers fruit is heel gevoelig voor invloed van buitenaf en kun je dus niet zo lang bewaren. Daarom wordt het gedroogde fruit voor vruchten thee soms licht gesuikerd om het langer houdbaar te maken. 
Aan veel soorten vruchten thee wordt hibiscus toegevoegd. Dit geeft een fris zure smaak aan de infusie. Houd je hier niet van, kijk dan goed bij de ingrediënten, want er zijn ook veel soorten die deze toevoeging niet hebben.

Op zoek naar een originele fruitmand?

Ken je iemand die bijvoorbeeld vanwege ziekte wel wat fruit kan gebruiken, kijk dan vooral ook eens bij het leuke fruitige thee cadeau. Bestel je je theepakket of losse thee op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.