Vruchten thee

Vruchten melanges zijn een combinatie van gedroogde vruchten, vruchtenextracten, bloesems en soms kruiden.
Ze zijn verfrissend, gezond, dorstlessend en bevatten geen theïne. Onze vruchtenmelanges zijn dus geen ‘echte’ thee op basis van zwarte-,  groene of witte thee, maar zijn een samenstelling van het lekkerste gedroogde fruit.

Bewaren
Het is heel belangrijk dat de vruchten melanges goed worden bewaard. In een afgesloten bus, op een koele en donkere plaats kun je vruchten melanges zeker een jaar bewaren. Na die periode treedt er smaakverlies op. Bewaar de vruchten melanges niet op een vochtige/ warme plek, want dat heeft heeft hetzelfde nadelige effect op de vruchtenmelanges als op verse fruit.

Zetadvies
Een kopje vruchtenthee met een volle smaak zet je met goed gekookt water dat een temperatuur heeft van 90 graden. Neem ongeveer 2 gram per kopje en laat de thee dan ongeveer 4 minuten trekken.
Omdat de vruchten melanges van Tea4you echte stukken fruit bevatten is deze thee soms wat grover van structuur. Daarom zul je de thee -afhankelijk van je smaak- soms wat langer moeten laten trekken.

Losse vruchtenthee van Tea4You
Wanneer je een vruchtenthee koopt bij Tea4You zie je al tijdens het winkelen hoe de thee er uit ziet en wat er in zit. Bij iedere thee staat al een afbeelding van de thee die je koopt met daarbij een helder overzicht van alle ingrediënten. Naast de vruchten worden er soms ook kruiden en bloesems toegevoegd om tot een mooie uitgebalanceerde smaak te komen.
Houdt je meer van iets pittigers? Kijk dan vooral ook eens bij ons uitgebreide assortiment kruidenthee.
Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina