Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = vrijdag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Losse thee bewaarblik van Tea4You

Bewaar nooit diverse soorten losse thee bij elkaar in hetzelfde blik voor losse thee. De sterkst geurende thee zal er dan voor zorgen dat de andere losse theesoorten dezelfde geur en smaak aannemen. Het betekent echter ook dat het bewaren van thee in de nabijheid van kruiden, schoonmaakmiddelen of andere sterke geuren niet goed is voor de kwaliteit van verse thee.  


Kijk vooral ook eens bij de combinatie van theeblikken losse thee en displays voor een mooie presentatie van jouw losse thee. Bij alle blikjes voor losse thee van Tea4You staat -naast de afmeting- aangegeven welke hoeveelheid losse thee ongeveer in het theeblik past. 

De hoeveelheid losse thee die in het blik past hangt echter altijd van het volume van de thee af, want 50 gram Moringa thee, Griekse bergthee of Melisse thee heeft altijd nog twee keer zoveel volume als Pu Erh thee. Past niet alle thee in je theeblikjes, bewaar dan de rest van de losse thee in het zakje – met sluitstrip- waarin de losse thee geleverd wordt.

 

Theeblikken voor losse thee met etiket

Bij iedere soort losse thee bestaat ook de mogelijkheid om een extra etiket bij te bestellen om op je thee bewaarblik te plakken. Aan veel van de losse thee cadeau pakketten worden ook blikjes toegevoegd voor een nog leuker thee cadeau.