Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse groene thee kopen bij Tea4You

Vindt bij Tea4You een groot assortiment losse groene thee van een goede kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.
Ga je voor puur en exclusief kies dan eens voor de losse groene thee China Lunch Ching Dragon-well . Zeker niet de goedkoopste maar wel een losse groene thee voor de echte liefhebber. Of wat dacht je van een geurige Earl Grey Sencha.

Minder bekend maar wel erg lekker zijn b.v. de rokerige Groene Java thee  en onze topseller de Munt-Appel-Citroen.
Deze laatste groene losse thee wordt speciaal gemengd en is alleen bij Tea4You te koop!!

Kies voor kwaliteit en een goed advies

Heb je vragen over de losse thee bestellen Barneveld of het samenstellen van jouw eigen groene thee assortiment? Weet dat het team van Tea4You altijd voor je klaar staat met informatie over de kwaliteit en de ingrediënten. Onze theespecialisten geven je graag een goed advies of handige tips. Heb je toch nog vragen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wil je per post de losse thee van Tea4You versturen naar iemand anders, laat je dan inspireren door een leuk thee cadeau waar wij ook de lekkerste losse groene thee in kunnen verwerken.

Kies lokaal: Ga losse thee bestellen in Barneveld

Tea4you is een internet bedrijf, maar bedient ook veel klanten uit de regio. Zowel onze zakelijke als particuliere klanten weten de weg naar ons bedrijf te vinden wanneer het gaat om kwalitatief mooie losse thee. De persoonlijke aandacht, de snelle verwerking van de bestelling en de mogelijkheid om een pakket af te halen worden als zeer positief ervaren. Wil je ook een keer langs komen op ons bedrijf, neem dan contact met ons op.