Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Thee cadeau bedankt van Tea4You

Met de losse thee van Tea4You geef je een mooi thee assortiment cadeau. Kies bijvoorbeeld uit een compleet pakket met losse thee, een thee blikje voor losse thee en lekkere chocolade. Alles mooi voor je verpakt om het geheel als mooi losse theepakket cadeau te kunnen versturen. Om het verse thee cadeau extra feestelijk te maken kun je aan het einde van het bestelproces ook gebruik maken van onze inpak service om je theecadeau te laten voorzien van feestelijk cadeaupapier.

Losse thee cadeau al vanaf €1,95

Heb je een gelegenheid in het vooruitzicht waarbij je een grotere groep mensen wilt bedanken met bijvoorbeeld; Bedankt collega’s, Bedankt voor de samenwerking, Bedankt voor alles, Bedankt voor je hulp of Bedankt voor je uitnodiging, dan staat het team van Tea4You voor je klaar

De Give-Away is het leukste kleine thee cadeautje dat je tegen een aantrekkelijke prijs met lekkere losse thee en een leuke wens in grotere aantallen kunt bestellen. Bovendien kunnen deze losse thee cadeautjes ook in grotere aantallen zeer snel - meestal binnen 2 werkdagen- al worden verstuurd naar jouw adres.

Thee cadeau pakket op maat gemaakt

Bij Tea4You kunnen wij ieder thee pakket cadeau of zakje met losse thee en wens voor je op maat maken. Bij grotere aantallen -voor bedrijven en particulieren- zelfs met eigen logo en tekst. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.