Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Losse thee zetten door de jaren heen

Bij Tea4You weten we dat het drinken van verse losse thee ook onderhevig is aan trends. 
Vroeger werd de thee gezet in een grote theepot waar de losse blaadjes goed in konden “zwemmen”. Was de thee sterk genoeg, dan hield je een theezeefje boven het kopje en schonk je de thee er doorheen zodat de blaadjes achter bleven in het zeefje.

Maar we drinken de thee niet meer zoals vroeger.  We hebben meer haast en bovendien zijn er zoveel smaken bij gekomen dat we nu vaak kiezen voor onze eigen smaak in ons eigen kopje.  Op deze trend sluit het voorverpakte papieren theezakje natuurlijk heel goed aan. Snel, gemakkelijk in gebruik en ieder heeft zijn eigen smaak.  Maar met de opmars van losse thee ontstaat ook de vraag om -op dezelfde gemakkelijke manier als bij een voorverpakt zakje- snel en gemakkelijk te kunnen genieten van de kwaliteit van echte verse losse thee.

Theefilter voor losse thee


De thee filterzakjes voor losse thee zijn heel erg geschikt en maken het gebruik van losse thee een stuk eenvoudiger. Er zijn verschillende maten papieren theezakjes voor losse thee die afgestemd zijn op het gebruik en het volume voor b.v. een kopje of een pot thee. Handig in gebruik en bovendien zal zeer fijne thee - zoals losse rooibosthee - niet in je kopje terecht komen.
Ga je liever voor hergebruik, kies dan voor een losse theefilter, een theemok met filter of een theepot met filter. Er is keuze genoeg.
Koop je je losse thee online bij Tea4You, dan is er keuze genoeg in filterzakjes voor losse thee.