Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse thee startpakketten van Tea4You

Het leren drinken van losse thee lijkt wel een beetje op het leren drinken van wijn. Je moet de tijd nemen om de smaken te ontdekken en zelf je eigen smaak te ontwikkelen.
Dit kun je het beste doen door te proeven. En juist dat proeven is bij Tea4You heel gemakkelijk met alle proefzakjes van 10 gram. Zo koop je kleinere hoeveelheden tegen een aantrekkelijke prijs en kun je op een voordelige manier rustig je smaak ontwikkelen.

Klaar voor de start…

Heb je eenmaal je smaak een beetje bepaald, dan kun je aan de slag met alle 300 soorten thee of… misschien houd je het toch liever bij een pakket. Dat kan natuurlijk ook.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een proefzakjes cadeaupakket voor de twijfelaar of een TOP pakket met de populairste smaken.
Voor iedere smaak kies je altijd voor de lekkerste losse thee van Tea4you.


Start ook eens met een thee cadeau.

Natuurlijk zijn al onze startpakketten lekker voor jezelf, maar ook een origineel thee cadeau voor iemand anders.
Wanneer je gebruik maakt van onze inpakservice maken wij er een feestelijk cadeau van -eventueel met kaartje- dat wij kunnen versturen naar het adres van jouw keuze. De mogelijkheden hiervoor vind je aan het einde van ons bestelproces.
Wil je hetzelfde pakket naar meerdere adressen versturen? Dat kan ook, neem daarvoor dan contact met ons op en dan gaan we het voor je regelen.