Op maandag 20 mei -tweede Pinksterdag- zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd.

Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Ontdek de wereld van losse thee met Tea4You's startpakketten

Het ontdekken van losse thee is vergelijkbaar met het leren waarderen van wijn. Het kost tijd om de smaken te verkennen en je eigen voorkeur te ontwikkelen. Een geweldige manier om dit te doen, is door te proeven. Bij Tea4You maken we het proeven gemakkelijk met onze uitgebreide selectie proefzakje van 10 gram. Op deze manier kun je kleinere hoeveelheden thee kopen tegen een aantrekkelijk prijs, zodat je op een voordelige manier rustig jouw smaak kunt ontwikkelen.

Bereid je voor op een avontuur.....

Zodra je een idee hebt van jouw smaakvoorkeur, kun je aan de slag gaan met ons assortiment van maar liefst 300 soorten losse thee. Maar misschien geef je er de voorkeur aan om een pakket te proberen. Dat is natuurlijk ook mogelijk.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een proefzakjes cadeaupakket voor de twijfelaar of een TOP pakket met de meest populairste smaken.
Voor iedere smaak kun je altijd vertrouwen op de heerlijke losse thee van Tea4You.


Verras iemand met een thee cadeau.

Natuurlijk zijn al onze startpakketten perfect om jezelf te verwennen, maar zijn ook een origineel thee cadeau voor iemand anders.
Wanneer je gebruik maakt van onze inpakservice maken wij er een feestelijk cadeau van -eventueel met kaartje- dat wij kunnen versturen naar het adres van jouw keuze. De mogelijkheden hiervoor vind je aan het einde van ons bestelproces.
Wil je hetzelfde pakket naar meerdere adressen versturen? Geen probleem. Neem daarvoor dan contact met ons op en dan gaan we het voor je regelen.