Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Lente en zomerthee van Tea4You

Als liefhebber van losse thee wil je natuurlijk ook een smaakvolle losse thee bestellen die past bij het seizoen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan soorten losse lente en zomerthee die je het gevoel geven dat het warme seizoen er weer aan zit te komen.
Zo heb je tijdens het voorjaar en de zomer vaak meer behoefte aan een losse thee die lekker fris is en de dorst kan lessen tijdens warme dagen. Deze soorten losse thee kun je door hun samenstelling en smaak niet alleen warm, maar ook als koude thee drinken.

Begin je met losse thee drinken?

Wil je eens kennismaken met verse thee die herkenbaar is aan een frisse smaak en zeer geschikt is voor het warme jaargetijde, maar weet je niet zo goed welke smaak je lekker vindt. Begin dan vooral rustig aan door eerst eens een verpakking van 10 gram te bestellen.

Deze hoeveelheid is van iedere soort te koop en zo kun je dus op je gemak -zonder veel risico op verkeerde smaken- je thee assortiment voor de lente en zomer samenstellen.

Lente en zomerthee ook als theecadeau pakket

Deze frisse losse thee is ook te koop als brievenbus theecadeau uit Barneveld. Denk hierbij eens aan een voorjaarspakket of een zomerpakket.  Altijd mooi verpakt in een stijlvolle cadeaudoos.
Gewoon voor jezelf of om als thee door de brievenbus naar iemand anders te versturen. Bij ieder thee cadeau heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te maken die wij dan afdrukken op een kaartje en bij het pakket voegen. Ben je fan van frisse soorten losse thee en drink je deze ook graag koud, kijk dan ook eens bij de categorie kant en klare ijsthee met recept en alle ingrediënten voor de lekkerste ijsthee op basis van losse thee.
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.