Op maandag 20 mei -tweede Pinksterdag- zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd.

Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Potjes van glas voor losse thee

Voor het opbergen van je losse thee kies je altijd een glazen bewaarpot die bij jouw manier van theedrinken past. Misschien heb je een mooi dienblad en zoek je naar glazen potten die daar op passen. Bij Tea4You vind je ook kant en klare combinaties van glazen potjes en displays voor een mooie presentatie van jouw losse thee.

Bij ieder product staat naast de afmeting, ook een omschrijving over thee opbergen in een glazen pot. Verder lees je ook welke hoeveelheid losse thee er ongeveer glazen bewaarpot past.


De hoeveelheid losse thee die in het glazen potje past hangt echter altijd van het volume van de thee af. Zo is bijvoorbeeld het volume van Griekse bergthee of Melisse thee is nog altijd nog twee keer zoveel als van Pu-Erh thee.
Past niet alle thee in je potje van glas, bewaar dan de rest van de losse thee in het zakje -met bijgeleverde sluitstrip- waarin de losse thee geleverd wordt. Bij iedere soort losse thee bestaat ook de mogelijkheid om een extra etiket te bestellen om op je thee opbergpotjes te plakken. Heb je vragen over het opbergen van jou losse thee neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.