Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = vrijdag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Ontdek de kwaliteit en fijne smaak van onze losse thee


Ben je al een geregistreerde zakelijke klant bij Tea4You klik dan hier.

Heb je interesse om klant te worden, lees dan verder.

----------------------------------------------

Bij Tea4You nodigen we jou als zakelijke klant graag uit in de wereld van losse thee.

Wij geloven dat een goede thee-ervaring ook binnen jouw bedrijf van belang kan zijn.
Samen met jou willen we op zoek gaan naar de juiste smaken en soorten die passen bij de stijl en visie van jouw bedrijf.

Laat ons jouw partner zijn en samen maken we van thee drinken een moment om te koesteren en te waarderen.


De voordelen van een zakelijk account bij Tea4You!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je gasten te verrassen en in te spelen op hun behoeftes en vragen.
Daarom bieden wij bij Tea4You je een speciaal zakelijk account aan, zodat je kunt profiteren van voordelen bij grotere afnames en zo hoogwaardige losse thee kunt verkopen aan jouw klanten.

De voordelen van een zakelijk account:

 • Aantrekkelijke kortingen; Bij een afname van minimaal 500 gram per soort geniet je het voordeel van extra korting.
 • Geen minimum orderbedrag; Ook voor kleinere zakelijke klanten is Tea4You toegankelijk want er is geen minimum orderbedrag vereist.
 • Gratis verzending; Wij verzenden alle bestelling binnen Nederland franco vanaf €100,00 exclusief BTW. Voor België en Duitsland is dit € 150,00. Kijk dus altijd eerst goed of het in jouw situatie interessant is om een zakelijk account aan te vragen. Bij kleinere hoeveelheden kan een particulier account wellicht beter bij je passen.
 • Snelle levering: Jouw zakelijke bestelling wordt binnen 2-4 werkdagen bij jouw bezorgd. Wanneer het langer duurt nemen we contact me je op.
 • Maatwerk in offertes; Ben je op zoek naar producten, verpakkingen of hoeveelheden die niet standaard beschikbaar zijn in onze webshop? Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Thee speciaal voor jouw bedrijf!

Als ondernemer in een sector waar gastvrijheid centraal staat begrijp jij natuurlijk als geen ander het belang van kwaliteit en het creëren van een bijzondere ervaring voor jouw klanten. Een heerlijke kop thee kan hierbij een onmisbaar element zijn. Bij Tea4You zijn we er om jou te ondersteunen en te adviseren, zodat jij een onvergetelijke theebeleving kunt bieden aan jouw gasten.

 • Advies op maat: Laat je inspireren door de verschillende seizoenen of stem de thee af op de voorkeuren van jouw klanten of het bedrijf dat je hebt. Wij helpen je bij het selecteren van de juiste theesoorten, variaties, de presentatie en service.
 • Wordt ook een reseller: Voeg onze heerlijke losse thee toe aan jouw assortiment. Zo neemt jouw klant de beleving mee naar huis. Ontdek de verschillende opties, waaronder het verpakken in zakjes waar jij jouw eigen branding aan toe kunt voegen. Voor de voorverpakte zakjes van 50 of 100 gram geldt een minimum afname van 12 stuks per soort.

Ontdek reseller opties;

Het is gemakkelijker dan je denkt om de heerlijke losse thee van Tea4You ook binnen jouw bedrijf - en met je eigen naam- te verkopen binnen jouw bedrijf.

 • Verpak zelf je eigen gepersonaliseerde thee: Koop grote verpakkingen losse thee van 500 of 1000 gram en verpak ze zelf in handzame zakjes. De zakjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten zodat je altijd het zakje kunt kiezen dat bij jou past. Bij Tea4You kun je ook etiketten kopen met productinformatie, maar dan zonder het logo van Tea4You. Voeg je eigen branding in de vorm van een etiket met je naam + logo toe op het zakje en je hebt je eigen gepersonaliseerde thee.
 • Kies voor gemak: Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om de thee zelf te verpakken kun je dezelfde heerlijke thee ook voorverpakt kopen in handige gewichten van 50 of 100 gram. Standaard worden deze theeën verpakt met het logo van Tea4You, maar op aanvraag is een neutraal etiket ook mogelijk zodat het product klaar is om jouw naam te dragen.

Deskundige hulp bij het samenstellen van jouw ideale thee-assortiment.


Bij Tea4You zijn we er om je te ondersteunen bij het samenstellen van het ideale assortiment aan losse thee. Daarom hebben we hieronder een handig stappenplan voor je opgesteld, dat je kunt volgen en aanpassen aan jouw situatie.

Wij hopen dat je met het doorlopen van de door ons aangeboden achtergrondinformatie komt tot een juiste keuze  bij het samenstellen van jouw assortiment.

Stap 1

Krijg inzicht in je doelgroep;
Het is belangrijk om bij het samenstellen van het assortiment aan losse thee een juiste verdeling te maken in theesoorten en die af te stemmen op de samenstelling van jouw gasten of klanten.

Komen er voornamelijk ouderen of juist jongeren. Zijn het trendvolgers of meer klassiek gericht. Misschien nog nooit aan gedacht, maar ook bij het kiezen van losse thee is het belangrijk om te weten wie het gaat drinken.

Bij Tea4You kunnen we je natuurlijk ook adviseren bij het samenstellen van een assortiment.  Je kunt hier een vragenformulier downloaden en onze theespecialisten helpen je -gratis- bij een advies op maat. 

Stap 2

Hoeveel verschillende soorten ga je schenken;
Ook dit is weer een vraag waar meerdere antwoorden op mogelijk zijn;
Denk -wanneer je thee gaat schenken- dan ook eerst eens aan het volgende;

 • zet je een display op tafel of kiezen de klanten van een theekaart
 • wil je een "beleving" aanbieden door bijvoorbeeld de mogelijkheid aan te bieden dat men aan de "theebar" kan zien, ruiken en kiezen.
 • kies je wellicht een combi van kaart en beleving
Laat je keuze ook weer deels leiden door je doelgroep en de praktische haalbaarheid binnen je bedrijf.

Stap 3

Een goede basisverdeling in soorten;
Welke thee je ook kiest, zorg voor een goede basisverdeling tussen de diverse soorten.
Een goede verdeling om me te beginnen kan er zo uit zien;

 • 2 soorten zwarte thee
 • 2 soorten groene thee
 • 2 soorten kruiden thee
 • 2 soorten rooibos thee
 • 1 soort vruchten thee
 • 1 bijzondere soort zoals witte thee, maté of chai

Een professionele presentatie kan je omzet verhogen


Door een deskundig advies te geven over de thee die je aanbiedt, creëer je een betere ervaring voor je klanten.
Denk bijvoorbeeld eens aan het organiseren van een "thee-proeverij" op jouw locatie voor je medewerkers, zodat zij jouw klanten de perfecte thee-ervaring kunnen bieden. Het is heel belangrijk om de keuze van de thee die je schenkt of verkoopt goed af te stemmen op jouw klanten.
Bij Tea4You helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Interesse of een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op
Velden aangegeven met een * zijn verplicht.