Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = vrijdag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Diversiteit en dienbladen bij Tea4You

Bij Tea4You vind je thee dienbladen in allerlei soorten en maten voor de presentatie en het bewaren van jou losse thee. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, maten, vormen en kleuren. Zo zijn er dienbladen van zink, dienbladen op pootjes, grote dienbladen, metalen dienbladen en neutrale houten dienbladen die je zelf een kleurtje kunt geven.
Bij alle thee opbergpotjes voor losse thee van Tea4You die je kunt gebruiken op deze dienbladen, staat -naast de afmeting- aangegeven welke hoeveelheid losse thee ongeveer in het theeblik of glazen potje past.


De hoeveelheid losse thee die in het blik of potje past hangt echter altijd van het volume van de thee af, want 50 gram losse kruidenthee zoals Kamille thee of Melisse heeft altijd nog twee keer zoveel volume als losse groene thee.
Past niet alle thee in je theeblikjes of potjes, bewaar dan de rest van de losse thee in het zakje – met sluitstrip- waarin de losse thee geleverd wordt. Bij iedere soort losse thee bestaat ook de mogelijkheid om een extra etiket bij te bestellen om op je thee opbergpotjes te plakken.
Bestel je op een werkdag voor 16 uur dan word je pakket nog dezelfde dag verzonden.