Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse Pu Erh thee van Tea4You.

Tea4You biedt verschillende smaakvarianten aan van de smakelijke losse Pu Erh thee. Combineer de zachte smaak en gezonde werking bijvoorbeeld met pittige kruiden voor een heerlijke  Pu Erh Chai.  Hoewel de smaken van de verschillende varianten van elkaar kunnen verschillen, hebben ze allemaal dezelfde goede werking.

Pu Erh thee voor de liefhebbers

Wanneer je enthousiast bent geworden voor deze bijzondere losse thee kun je gelijk beginnen met proeven, want iedere losse Pu Erh thee is al verkrijgbaar in zakjes van 10 gram. Zo kun je op een voordelige manier kiezen voor de lekkerste losse Pu Erh thee. Ken jij een echte liefhebber van deze gezonde losse thee? Kies dan voor een Pu Erh  cadeaupakket van Tea4You. Bestel je op werkdagen voor 16 uur, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden.

Weet jij dit over Pu Erh thee?

Na de oxidatie van Pu Erh thee wordt er een speciale microbacterie toegevoegd aan de thee, waardoor het fermentatieproces op gang komt. Hierdoor ontstaan de smaak, kleur en goede eigenschappen van deze losse thee.
Vroeger moest deze thee echt jarenlang rijpen, maar door een verandering in het proces kun je nu al na twee jaar genieten van deze bijzondere losse thee. Er zijn echter ook zeer kostbare Pu Erh theeën die wel tot 60 jaar lang kunnen rijpen voordat ze gedronken worden.
Vroeger werd Pu Erh thee alleen in "cakevorm" gemaakt. De grootte van een cake varieerde van kleine nestjes (1 nestje voor 1 kop thee) tot grote tabletten waarvan je de gewenste hoeveelheid af kunt breken. Een voorbeeld van deze vorm zie je op de foto bovenaan deze pagina.