Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = vrijdag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Losse Pu-Erh thee bestellen bij Tea4You.

Bij Tea4You kun je de beste kwaliteit smaakvarianten van losse Pu Erh thee online bestellen. Combineer de zachte smaak en gezonde werking bijvoorbeeld met pittige kruiden voor een heerlijke  Pu Erh Chai.  Hoewel de smaken van de verschillende varianten van elkaar kunnen verschillen, hebben ze allemaal dezelfde goede werking.
Losse Pu-Erh thee wordt bijvoorbeeld ook vaak gekocht om je te ondersteunen wanneer je bezig bent met gewichtsverlies.

Pu Erh thee voor de liefhebbers

Wanneer je enthousiast bent geworden voor deze bijzondere losse thee kun je gelijk beginnen met proeven en alle soorten losse losse Pu Erh theeblaadjes eenvoudig proberen, want ze zijn al verkrijgbaar in zakjes van 10 gram. Zo kun je op een voordelige manier de lekkerste en gezonde Pu Erh thee kopen. Ken jij een echte liefhebber van deze gezonde losse thee? Kies dan voor een Pu Erh  cadeaupakket van Tea4You. Bestel je op werkdagen voor 16 uur, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden.

Weet jij dit over Pu Erh thee?

Pu-Erh thee is een bijzondere en historische theevariant die zijn oorsprong vindt in de Chinese provincie Yunnan. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan duizend jaar geleden. Pu-Erh is vernoemd naar de stad Pu'er in de provincie Yunnan. Wat Pu-Erh thee echter uniek maakt is het specifieke fermentatieproces.

Na de oxidatie van Pu Erh thee wordt er een speciale microbacterie toegevoegd aan de thee, waardoor het fermentatieproces op gang komt. Hierdoor ontstaan de smaak, kleur en goede eigenschappen van deze losse thee.
Vroeger moest deze thee echt jarenlang rijpen, maar door een verandering in het proces kun je nu al na twee jaar genieten van deze bijzondere losse thee. Er zijn echter ook zeer kostbare Pu Erh theeën die wel tot 60 jaar lang kunnen rijpen voordat ze gedronken worden.
Vroeger werd Pu Erh thee alleen in "cakevorm" gemaakt. Tegenwoordig kun je ook heerlijke Pu-Erh thee bestellen met natuurlijke aroma's. De grootte van een cake varieerde van kleine nestjes (1 nestje voor 1 kop thee) tot grote tabletten waarvan je de gewenste hoeveelheid af kunt breken. Een voorbeeld van deze vorm zie je op de foto bovenaan deze pagina.