Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Kruidenthee van Tea4You kopen

Voor alle losse thee van Tea4You geldt dat je bij iedere thee een duidelijk overzicht vindt van alle ingrediënten. Zo kun je altijd zien of de juiste ingrediënten in de losse thee aanwezig zijn die jij zoekt.
Naast de bekende kruidentheeën zoals b.v. brandnetel en losse kamillethee is er ook nog een scala aan heel veel lekkere andere soorten en smaken met een goede werking.

Ontzurende kruidenthee is populair

Kijk vooral ook eens bij de soorten verse thee met kruiden die momenteel volop in de belangstelling staan, zoals bijvoorbeeld de diverse soorten gezonde kruidentheeën met een ontzurende werking. Wil je aan de slag met deze kruidenthee soorten? Begin dan eens met een ontzurende kruidenthee proefpakket.


Kruiden met een ontzurende werking zorgen er immers voor dat ze afvalstoffen aan zich binden. Dit bevordert de afvoer van afvalzuren en zijn dus een must voor je lichaam.
De kruiden die hiervoor het meeste effect hebben zijn bijvoorbeeld;
lemongrass (citroengras),  melisse (citroenmelisse) en pepermunt.  Deze ingrediënten kom je dan ook heel vaak tegen in de soorten losse thee met kruiden van Tea4You.
Wil je advies over het gebruik van losse kruidenthee in jouw situatie? Stuur ons een bericht en je ontvangt snel -wanneer wij het antwoord weten- een reactie op jouw vragen.

Bestel ook eens zo'n lekker pakket voor iemand die het zeker kan gebruiken en laat je dan inspireren door een leuk thee cadeau  pakket waar wij ook kruidenthee in verwerken.