Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6
Filter
shutterstock_614266715

Kurkuma, ook wel bekend als geelwortel of tumeric, heeft een schat aan gezondheidsvoordelen die is verpakt in een feloranje wortel. In dit blog verkennen we de vele aspecten van deze krachtige plant en hoe je het kunt integreren in je dagelijkse routine .

detox

Detoxen is tegenwoordig een hot item in de wereld van gezondheid en welzijn, en een van de meest effectieve manieren om je lichaam met thee te reinigen. In dit blog bericht zullen we de voordelen van detox thee bespreken en hoe dit huis te maken.

Valentijn-_1980x500

Op 14 februari is het Valentijnsdag! Op die dag je laat blijken hoeveel je geeft om die aardige buurvrouw, je moeder, lieve vriendin of je geheime liefde.

Ontzurende kruiden

Wanneer je overweegt om ontzurende kruidenthee te gaan drinken, is het essentieel om te begrijpen wat de impact van zuren op je lichaam is en wat ontzuren precies inhoudt.

Melisse

Ontdek de kalmerende kracht van melisse, een eeuwenoud kruid dat bekend staat om zijn rustgevende eigenschappen. Van het verlichten van stress tot het bevorderen van een goede nachtrust, melisse biedt een natuurlijke remedie voor lichaam en geest.

jagertee

Deze heerlijke warme drank hoort thuis in het lijstje met traditionele en bekende wintersport drankjes en past ook heel goed tijdens de koude vorstdagen in eigen land.

traditie van het kerstpakket

Van bescheiden begin tot hedendaagse verwennerij - duik met ons mee in de fascinerende geschiedenis van het kerstpakket. Ontdek hoe deze traditionele geste van waardering is geëvolueerd tot een feestelijke viering van verbondenheid en vrijgevigheid.

Gezonde gember

01-09-2023

Gezonde gember

Gemberwortel is veelzijdig, heeft een rijke geschiedenis, is heerlijk in allerlei soorten losse thee, door de eeuwen heen populair als natuurlijke remedie tegen gezondheidskwalen en populair in de keuken.

lemongrass_shutterstock_1180491700

In de titel van dit blog ontdek je slechts enkele van de talloze benamingen die worden gebruikt voor de struik met de Latijnse naam Cymbopogon citratus

coldbrew

Verfris jezelf met heerlijke ijsthee tijdens warme dagen! Ontdek de kunst van het maken van verkoelende ijsthee met verse ingrediënten. Probeer ons eenvoudige cold brew recept en geniet van gezonde, natuurlijke en smaakvolle ijstheevarianten.