Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3
Filter
Jiaogulan

Jiaogulan is een klimplant die veel wordt gebruikt vanwege de geneeskundige eigenschappen die men aan deze plant toedicht. Hij is ook wel bekend onder de naam "Onsterfelijkheidskruid"

Ontzurende kruiden

Wanneer je wilt beginnen met ontzurende kruiden thee is het wel belangrijk om te weten wat zuren met je lichaam doen en wat ontzuren nu eigenlijk is.

olijfblad thee

31-10-2022

Olijfblad thee

Olijfblad thee heeft een zachte en licht zoete smaak die je een beetje doet denken aan olijfolie. Voordat je wellicht eraan denkt om olijfblad thee te kopen vertellen we je er graag meer over.

tulsi

30-10-2022

Tulsi thee

Tulsi wordt ook wel heilige basilicum genoemd en is oorspronkelijk afkomstig uit het centrale deel van India. De plant wordt in de Hindoe cultuur veel gebruikt en daar beschouwd als heilig vanwege de grote medicinale en spirituele waarde.

traditie ven het kerstpakket

De traditie van het kerstpakket begint in Nederland halverwege de negentiende eeuw en sluit aan bij de gewoonte om eten uit te delen met kerst. Inmiddels is deze traditie uitgegroeid tot een ware industrie.

Rozemarijn kopiëren

Wanneer je je verdiept in alle gezondheidsvoordelen van Rozemarijn, dan zou je kunnen stellen dat dit kruid zeker thuis hoort in het rijtje van superfoods!

pu-erh

Pu Erh thee is een zwarte, gezonde losse thee met een reinigende werking. Ook tegen overtollige en schadelijke lichaamsvetten zou deze thee een aanrader zijn.

wat is rooibos

Rooibos thee is afkomstig van een struik uit Zuid-Afrika en bevat geen cafeïne. Alleen wanneer de rooibos uit deze streek komt mag het de naam "Rooibos thee" dragen.

Manuka-Honing_shutterstock_737355097

De Manuka honing vindt zijn oorsprong in Nieuw Zeeland en is beroemd om zijn antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen.

moringa

Moringa in de vorm van thee, capsules of poeder is gemaakt van gedroogde bladeren van de Moringaboom en is te gebruiken als een natuurlijke vitamine. Bovendien bevat Moringa heel veel voedingsstoffen en vermindert het de vetopname.

Kruiden-afbeelding_(1)

Veel mensen hebben op dit moment last van tranende ogen, een kriebelende neus, benauwdheidsklachten, kortom hooikoorts.