Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = maandag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6
Filter
coldbrew

Cold brew thee is niet alleen een verfrissende drank voor warme zomerdagen, maar heeft ook een rijke geschiedenis, heerlijke recepten en talloze gezondheidsvoordelen. Ontdek hoe je dit zelf thuis kunt maken.

de temperatuur van je theewater

De temperatuur van je theewater is heel belangrijk voor de smaak van je losse thee. Hoe de juiste temperatuur de smaak van jouw kopje losse thee beïnvloedt vertellen we je in dit blog bericht.

Kruiden-afbeelding_(1)

Veel mensen hebben op dit moment last van tranende ogen, een kriebelende neus, benauwdheidsklachten, kortom hooikoorts.

kruiden voor vrouwen

Deze krachtige mix van natuurlijke kruiden is speciaal samengesteld om de gezondheid en het welzijn van de vrouw op een natuurlijke manier in balans te brengen.

Bioteken kopiëren

Benieuwd naar het verschil tussen biologische en 100% natuurlijk verbouwde losse thee? Ontdek hoe deze theeën zich onderscheiden in certificering en landbouwmethoden. Lees verder voor een diepgaande vergelijking.

jasmijnthee-1

Het verhaal achter de geurige aroma's in Jasmijnthee. We nemen je mee in het verhaal van deze thee met bloemige tonen die al eeuwen lang tot de verbeelding spreekt.

thee en kaas

Wil jij ook thee en kaas combineren na een maaltijd of tijdens een gezellige proeverij? De thee maakt de textuur van de kaas wat zalvend en het samengaan van deze twee resulteert in een zacht mondgevoel.

paas-cocktail

Op zoek naar een verrassende twist voor je paasbrunch of -feest? Verwen je gasten met een fruitige losse thee voor Pasen in deze heerlijke paascocktail met een mooie premium losse thee.

moederdag

Wist je dat Moederdag niet zomaar een feestdag van nu is? De viering van Moederdag kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome. Ontdek de oorsprong van deze viering en het jaarlijks Moederdagcadeau.

shutterstock_614266715

Kurkuma, ook wel bekend als geelwortel of tumeric, heeft een schat aan gezondheidsvoordelen die is verpakt in een feloranje wortel. In dit blog verkennen we de vele aspecten van deze krachtige plant en hoe je het kunt integreren in je dagelijkse routine .