Op maandag 20 mei -tweede Pinksterdag- zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd.

Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
vandaag besteld = maandag verstuurd!
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Wij zijn Tea4you | De lekkerste losse thee, speciaal voor jou!

Zo begon het
Veel creativiteit + een passie voor thee + een dosis coach capaciteiten + een landelijke locatie = Tea4you in een notendop.
Ons familiebedrijf startte in 1994. Eigenaresse en ondernemer Bea organiseerde creatieve dagjes uit die steeds grotere vormen aan amen. Groepen mensen wilden het liefst de hele dag onder de spreekwoordelijke pannen zijn. Al snel verzorgde Bea en haar team ook uitgebreide lunches, high tea's, theeworkshops en - proeverijen. Omdat Bea haar klanten altijd iets nieuws, speciaals én verrassends wil serveren, serveerde ze al snel losse thee. Losse thee was toen nog niet bekend, waardoor mensen in het begin wat terughoudend waren. Toch waren de reacties al snel heel positief. En de bezoekers wilden ook thuis van de bijzondere smaken genieten. 
Niels, Bea's zoon, deelt de passie voor ondernemen. Met zijn expertise in e-commerce en Bea's kennis van thee, zetten zij in 2010 gezamenlijk de webshop tea4you.nl op.

Dit zijn wij
Inmiddels hebben we  de grote landelijke locatie verruild voor een bedrijfspand in Barneveld. Daar zorgen wij met een team van vijf theeliefhebbers voor de webshop en alles wat daarbij komt kijken. We bieden een uitgebreide service op maat en we vinden het leuk en belangrijk om continu met onze klanten in contact te zijn. Bij ons ben je dan ook verzekerd van een optimale service.
Het is een doorlopende theeproeverij bij ons op kantoor, want we proeven zelf al onze smaken! Wat ons bedrijf extra bijzonder maakt is dat wij binnen ons team ook werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij willen een afspiegeling zijn van de samenleving, diversiteit uitstralen én leren van elkaar. Samen maken wij het onze klanten graag naar de zin.

Sfeer en beleving
Er zitten veel voordelen aan losse thee

  • De kwaliteit van losse thee is beter dan die van thee in zakjes;
  • De mooie, grote bladeren zijn grover van structuur en daardoor hebben ze een rijkere smaak;
  • Er bestaat een enorme diversiteit aan smaken in losse thee;
  • De écht bijzondere theesoorten zijn alleen als losse thee te koop.

En er is meer. Wij gaan voor sfeer en beleving in alles wat we doen. Losse thee drinken is leuk, staat stijlvol en is bovenal gewoon erg lekker.

Nieuwste smaken en thee-trends
Zwarte thee, groene thee, rooibos thee; iedereen kent deze traditionele theesmaken wel. Maar je kunt er nog zoveel meer ontdekken! Het leukste aan het verkopen van losse thee is dan ook dat we onze klanten telkens nieuwe dingen kunnen laten zien. De theebranche is volop in ontwikkeling en wij volgen de trends op de voet. Zo doen we veel onderzoek naar vernieuwingen en bezoeken we regelmatig met het hele team theeproeverijen en beurzen, zodat we op de hoogte blijven. Maté? Groene Rooibos? Moringa? Pu-Erh thee? Witte thee? Wij hebben de meest bijzondere smaken en theesoorten en delen deze graag met jou. En wil je écht iets spectaculairs? Kies dan uit een van de door ons zelf samengestelde theesoorten.

Meer dan losse thee
Jij inspireert ons om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten. En om op zoek te gaan naar de leukste, betaalbare accessoires waar je ook nog écht iets aan hebt.
Handige theeblikken voor losse thee, theefilterzakjes en theezeefjes; we hebben het allemaal en vinden elke dag opnieuw de meest bijzondere producten in ons creatieve netwerk. 
Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bij ons vind je losse thee cadeautjes en geheel zelf samen te stellen cadeautjes met persoonlijke boodschap. We staan open voor ideeën en luisteren graag naar jouw specifieke wensen. Indien gewenst stellen we graag een pakket op maat voor je samen. Vind je jouw gewenste smaak of theesoort niet terug in onze webshop? Stuur ons dan even een berichtje, dan gaan wij voor je op zoek!

Het complete plaatje
Op onze website vind je een duidelijke omschrijving van de smaken, allergenen en alle ingrediënten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je precies weet wat je drinkt. Daarnaast waarborgen we een uitstekende kwaliteit met onze hersluitbare verpakkingen. Tea4you moet staan als een huis en bij ons draait het om het complete plaatje.
Daarom blijven wij optimaliseren en hechten wij groot belang aan kwaliteit. 

Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail ons, dan nemen wij persoonlijk contact met je op!


Tea4you
Anthonie Fokkerstraat 63 B
3772 MP Barneveld
0342-472038
info@tea4you.nl

Facebook
Instagram