Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Over ons

De smaak van Tea4You.
Bij Tea4you worden we door onze klanten geïnspireerd om steeds weer op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten.
Omdat smaken verschillen bieden wij je daarom een breed assortiment van verschillende smaken en soorten thee van de beste kwaliteit. Daarnaast willen we je graag verrassen en uitdagen met minder bekende theesoorten zoals maté en groene rooibos of door één van de vele bijzondere combinaties die wij zelf samenstellen. Ook de bekende en traditionele smaken zijn van de beste kwaliteit en krijgen bij Tea4You uiteraard alle aandacht.

Het is voor ons erg belangrijk om jou te bieden wat jij lekker vindt. Staat de gewenste smaak of soort thee er niet tussen? Laat het ons dan weten.

Weet wat je drinkt
Wij vinden het belangrijk dat je weet uit welke ingrediënten de thee bestaat. Daarom vind je, op zowel onze website als op de theeverpakking, bij iedere thee een duidelijke omschrijving van zowel de smaak als ook alle eventuele toevoegingen. Daarnaast lees je alles wat je wilt weten over onder andere de toevoeging van natuurlijke aroma’s aan losse thee op de blog van Tea4You, daar zijn wij heel helder over.

De verpakking
Bij Tea4you hebben wij gekozen voor een hersluitbare verpakking zodat de kwaliteit van onze losse thee ook in het zakje altijd goed bewaard blijft. Je hebt bij Tea4You de mogelijkheid om vanaf 50 gram losse thee te kopen. Ook zijn er verpakkingen van 100 en 250 gram. Dat is voordeliger wanneer je een bepaalde soort vaker drinkt.

Your best wishes in tea.
Thee drinken is een beleving en daarom ook geweldig om deze beleving cadeau te doen aan een ander. Tea4You verkoopt naast losse thee ook theecadeautjes met een persoonlijk accent.
Omdat ook bij deze cadeautjes jouw beleving centraal staat, kun je deze cadeautjes helemaal zelf samenstellen, met jouw thee  en persoonlijke boodschap.

De accessoires.
Bewaar je thee in handige bussen, ervaar bij het theeschenken het gemak van de thee-filterzakjes of kies de leukste theezeefjes. Bij Tea4You zijn we altijd op zoek naar betaalbare accessoires waar je écht wat aan hebt.

Jij bent onze klant
Daarom ben je heel belangrijk voor ons en zijn we er ook voor je wanneer er iets mis is of wanneer je vragen hebt. We nemen de tijd voor je en zoeken altijd naar een oplossing of antwoord op je vraag. Bel gerust of stuur een mail en je krijgt altijd snel een persoonlijk anwoord. Dat wij dit ook echt doen kun je lezen in de positieve reviews die wij hierover krijgen.

We houden graag contact,
Om nieuws met je te delen of om te horen wat je van ons en onze thee vindt.
Dit kan door ons te volgen op Instagram en Facebook of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief..

Ons adres;
Tea4You,

Anthonie Fokkerstraat 63 B
3772 MP Barneveld

0031(0)342-472038

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief