Op maandag 20 mei -tweede Pinksterdag- zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd.

Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Losse thee opbergen van Tea4You Barneveld

Losse thee bewaar en presenteer je niet vanuit een theedoos waar alle soorten bij elkaar liggen, want dan gaan geur en smaak snel verloren. Bij losse thee is het echt heel belangrijk dat iedere theesoort in een eigen afgesloten theeblik of glazen pot zit, want de geuren en de smaken vermengen zich snel.  Vooral losse kruidenthee verliest snel haar smaak en geur wanneer deze niet goed opgeborgen wordt. Lees verder over alle informatie die belangrijk is voor het bewaren van losse thee in ons blog bericht over thee bewaren.

Kies jij voor een theeblikje of glazen potjes?

Bij Tea4You koop je voorraad blikken in kleuren, soorten en maten voor het opbergen van losse thee. Kies je voor een stijlvol zwart blik of een thee blik met een print. Het maakt niet uit, voor iedere smaak en elk interieur is een passende opberger te koop. Een goed theeblikje houdt iedere melange lekker vers. Zo kun je bij ieder kopje gedurende een lange tijd genieten van echt lekkere verse losse thee.
Of je nu kiest voor grote theeblikken, kleine theeblikjes, vierkante- of ronde glazen potjes of een leuke display met diverse soorten blikken. Het maakt voor de kwaliteit van de losse thee allemaal niet uit.

Koop in ieder geval wat past bij jou en de smaak van losse thee. Heb je al een plekje in gedachten, bedenkt dan wel dat dit nooit boven een warmtebron mag zijn, want daar kan losse thee echt niet tegen.

Losse thee bewaarblik

Maak je keuze voor de theeblikjes van Tea4You, en bedenk dat je altijd de juiste maat kiest voor jouw losse thee. De hoeveelheid die in een blik of pot past hangt altijd af van het volume van de thee. Daar moet je dus altijd goed op letten voordat je bewaarblikken gaat kopen. Om je daarbij helpen hebben wij voor jou bij de omschrijving van ieder blik duidelijk de maat en de hoeveelheid thee aangegeven die past in je theeblik of glazen pot.

Hoelang kun je losse thee bewaren?

Bovenstaande vraag is voor iedere theeliefhebber heel belangrijk, want niet iedere losse thee kun je even lang bewaren. Wanneer je zorgt voor goede omstandigheden dan kun je zwarte thee zeker tot 3 jaar lang goed bewaren. Bij kruidenthee en vruchtenthee merk je dat na een jaar de geur en smaak wat minder worden. Voor groene thee en witte thee geldt dat je hiervan na 1 ½ jaar nog volop kunt genieten.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste theeblik of glazen potje, neem dan contact met ons op we helpen je graag verder.