Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse zwarte thee kopen bij Tea4You

Wanneer je kiest voor een zwarte losse thee bij Tea4You, dan vind je in iedere prijsklasse een thee die past bij jouw en je manier van theedrinken.
Veel van de zwarte thee combinaties stellen wij zelf samen door mooie ingrediënten met elkaar te mengen en daarna zorgvuldig voor je te verpakken. De losse thee van Tea4You wordt geleverd in een goed gesealde kraft verpakking. Hierdoor blijven geur en smaak goed bewaard. Bij iedere bestelling ontvang je een aantal sluiclips zodat je de losse thee ook goed in het zakje kunt bewaren.

Zwarte thee is gezond

Dat losse zwarte thee heel gezond is blijkt wel uit de populariteit van Oolong thee die je bij Tea4You niet alleen puur, maar ook in smaakvariaties kunt vinden. Gaat de aandacht tegenwoordig vaak uit naar de gezonde eigenschappen van alle verschillende andere soorten losse thee, vergeet dan zeker de zwarte losse thee niet.


Deze heeft wellicht veel meer goede eigenschappen dan dat jij denkt. Zo heeft zwarte thee ook veel antioxidanten, kan het LDL-cholesterol verlagen, is goed voor de darmen en kan mogelijk een bijdrage leveren aan het verlagen van de bloeddruk.

Welke zwarte thee is de beste?

Je kiest bij Tea4You uit een groot assortiment aan soorten en smaken losse zwarte thee, maar natuurlijk ontbreken ook diverse klassieke soorten zoals Earl Grey en Engelse melange niet.  De rijke rokerige Lapsang Souchong thee is een liefhebbers thee die je ook zult vinden in het assortiment van Tea4You.
Al deze soorten hebben echter allemaal dezelde werking en goede eigenschappen, maar uiteraard is er wel verschil in kwaliteit. Zoek je een cadeau voor een echte theeliefhebber, dan vind je bij Tea4You een exclusief theepakket waarmee je de ontvanger zeker zult verrassen.