Wanneer je thee gaat schenken, dan zijn er een aantal dingen die je kunt gebruiken om te komen tot een heerlijk thee-moment.

Thee drinken begint natuurlijk met het kiezen van verse losse thee.  Om optimaal van de smaak te genieten is het belangrijk om de juiste hoeveelheid te bepalen die je gaat gebruiken voor jouw kopje thee. Maak hiervoor dan gebruik van onze handige doseerlepels.
Bij losse thee hebben we te maken met losse blaadjes die je liever niet rechtstreeks in je kopje of theepot wilt tegenkomen. Om dit te voorkomen kun je het beste gebruik maken van handige thee filterzakjes of theefilters. Niet iedere thee moet even lang trekken. Een kop kop kruidenthee bijvoorbeeld heeft meer tijd nodig om alle werkzame stoffen vrij te maken dan de andere theesoorten. Wanneer je je precies wilt houden aan de juiste trektijd voor je kopje losse thee, dan is een tea timer erg handig. Gebruik voor het theedrinken servies dat past bij jouw interieur of manier van thee drinken. Tot slot nog wat heerlijke chocolade en voor de liefhebber wat lekkere suiker en dan ben je klaar voor jou ultieme thee-moment.

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 95

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 95

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf je in op onze nieuwsbrief