Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Verse gember thee van Tea4You

Wanneer je thee trekt van verse gemberwortel ervaar je bij iedere slok een pittige kick. Met de losse gemberthee  van Tea4You ontdek je de natuurlijke en krachtige smaak van deze heerlijk losse kruiden thee. Voeg eventueel een vleugje honing toe voor de zoetheid en je hebt een heerlijke verwarmende drank. Ben je op zoek naar een variatie met gember dan is wellicht onze rooibos gember-citroen  een goede match voor jou.

Ontdek de gezondheidsvoordelen van Gemberthee

Gemberthee is veel meer dan alleen een smakelijke kruiden thee. Het biedt tal van gezondheidsvoordelen waar we al eeuwenlang gebruik van maken. Van het verlichten van spijsverteringsproblemen tot het stimuleren van het immuunsysteem. Lees vooral verder wanneer je wilt weten waarom gemberthee en gezonde keuze is bij een uitgebalanceerd voedingspatroon.

1.Gezonde spijsvertering

Gemberthee staat bekend om zijn vermogen de gezondheid te bevorderen. Het kan je helpen bij het verlichten van maagklachten en een opgeblazen gevoel. Zo kan een warme kop gemberthee na een warme maaltijd je spijsvertering stimuleren en je een prettiger gevoel geven.

2. Verlichting bij misselijkheid

Gemberthee is een natuurlijke remedie tegen misselijkheid en braken. Het helpt bij reisziekte en wordt vaak aangeraden aan zwangere vrouwen om de ochtendmisselijkheid te verminderen. Wanneer je last hebt van ochtend misselijkheid, dan kan onze gember-munt thee wellicht verlichting bieden.

3.Ontstekingsremmende eigenschappen

Gember bevat bepaalde bioactieve* verbindingen -zoals gingerol - die ontstekingsremmende affecten hebben. Het regelmatig drinken van gemberthee kan dus helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam zoals bijvoorbeeld artritis.

*bioactieve verbindingen kunnen een belangrijke rol spelen in je voeding en gezondheid. Ze worden vaak bestudeerd vanwege hun potentiële voordelen voor de gezondheid en hun rol bij het voorkomen van ziektes. Veel van deze verbindingen zijn te vinden in een gezond, uitgebalanceerd dieet en kunnen een bijdrage leveren aan het welzijn en de vitaliteit van je lichaam.

4.Reguleren van je bloedsuiker

Reguleren van je bloedsuiker Er zijn aanwijzingen dat gemberthee kan bijdragen aan de regulering van de bloedsuikerspiegel, wat gunstig kan zijn voor mensen met diabetes of een voorstadium ervan.

5.Boost voor je immuunsysteem

Gemberthee zit boordevol antioxidanten die je immuunsysteem kunnen versterken. Het kan helpen tegen griep, verkoudheid en andere infecties.

Kortom, gemberthee is niet alleen een heerlijke drank, maar ook een natuurlijke bron vol gezondheidsvoordelen. Voeg deze thee toe aan je dagelijkse portie gezondheid en wordt ook fan van deze pittige en verwarmende kruidendrank.

Wil je nog meer weten over Gember lees dan vooral verder op ons blog.