Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Losse Honeybush thee van Tea4You

Honeybush wordt beschouwd als een gezonde drank vanwege de aanwezigheid van antioxidanten, flavonoïden en mineralen zoals kalium, calcium en ijzer. Geschikt voor iedereen die een drank zonder cafeïne wil drinken.

Bij Tea4You hebben we een kleine selectie van deze heerlijke honeybush thee, ieder met hun eigen unieke smaakprofiel en gezondheidsvoordelen. Of je nu op zoek bent naar een zoete en licht fruitige thee voor je ochtendroutine of een ontspannende thee voor in de avond om tot rust te komen, onze honeybush heeft voor elk wat wils.

Het verschil tussen rooibos en honeybush

1. Plant: Rooibos wordt gemaakt van de bladeren van de Aspalathus linearis plant, terwijl honeybush wordt gemaakt van de bladeren van de Cyclopia plant.
2. Smaak: Rooibos heeft een milde, nootachtige smaak en is licht zoet van nature, terwijl honeybush een zoete, fruitige smaak heeft die doet denken aan honing.
3. Aroma: Rooibos heeft een aards aroma en honeybush heeft een aroma dat lijkt op honing.
4. Voedingsstoffen: Beide theesoorten bevatten antioxidanten en andere voedingsstoffen, maar de exacte hoeveelheden kunnen variëren. Honeybush bevat over het algemeen meer antioxidanten dan rooibos.
5. Cafeïne: Beide theesoorten zijn cafeïnevrij en worden beschouwd als een gezonder alternatief voor zwarte thee.


6. Toepassingen: Rooibos wordt vaak gebruikt als basis voor thee-melanges, terwijl honeybush vaker op zichzelf wordt gedronken. Rooibos is ook populair als basis voor koude dranken zoals ijsthee en is soms te vinden als smaakstof in andere dranken, terwijl honeybush minder vaak wordt gebruikt voor deze toepassingen.

Alle goede eigenschappen van Honeybush thee op een rijtje;

Zoals gezegd zit honeybush thee vol antioxidanten, flavonoïden en mineralen zoals kalium, calcium en ijzer. Het is ook bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Bovendien kan het drinken van honeybush thee bijdragen aan een gezonde huid en een gezonde spijsvertering.
Daarnaast heeft het ook nog de volgende positieve eigenschappen;

- goed voor het slapen gaan
- ondersteunt bij afvallen
- kalmerende thee
- voorkomt verkoudheid en hoesten
- de thee is goed voor maag en darmen
- helpt bij overgangsklachten
- goed voor de huid

Koop nu onze honeybush thee en ontdek de smaak en voordelen van deze Zuid-Afrikaanse kruidenthee. Bij Tea4You zijn we gepassioneerd over het leveren van de hoogste kwaliteit thee aan onze klanten en zijn we trot om deze heerlijke thee aan te kunnen bieden. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je losse honeybush-thee nog dezelfde dag.