Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Theebloemen kopen bij Tea4You

Ontdek de magie van theebloemen - een spectaculaire manier om van je dagelijkse kopje thee te genieten! Theebloemen, ook wel bekend als bloeiende thee of bloementhee, zijn kleine bolletjes gedroogde theebladeren en bloemen die zich op magische wijze ontvouwen tot prachtige bloemen wanneer ze in contact komen met heet water.

De theebloemen van Tea4You zijn bolletjes die worden gemaakt van groene, witte of zwarte theebladeren. In het midden vind je één of meer eetbare gedroogde bloemen die samen met de bladeren van de theeplant -middels een katoenen draadje - worden bijeengebonden tot een bol. Een theebloem is dus een volledig handgemaakt product waar je -naast andere bloemen- vaak de jasmijn bloem in zult vinden.

 Wanneer je heet water bij de theebloem schenkt komt de bloem tevoorschijn. Let wel op de goede temperatuur van het water en behandel de theebloem als een losse groene thee, want anders komen de geuren en smaken van deze theebloemen niet goed tot hun recht.

Doordat er verschillende gedroogde bloemen gebruikt worden ziet iedere theebloem er ook weer anders uit en zal de smaak van iedere theebloem uniek en anders zijn. Veel gebruikte bloemen zijn; goudsbloem, hibiscus, jasmijn, goudsbloem, hemerocallis en schijnhulst.

De kwaliteit van ouderwetse theebloemen bij Tea4You

Iedere theebloem van Tea4You is apart verpakt om de kwaliteit van dit unieke product zo goed mogelijk te waarborgen en aan te laten sluiten bij feestelijke momenten. Daarom is de slogan “Zeg het met (thee)bloemen” hier ook zeker van toepassing.


Voor  al deze feestelijke momenten vind je bij Tea4You een leuk losse thee cadeau met theebloemen dat je als brievenbus pakket kunt laten versturen. 

Probeer theebloemen vandaag nog en ontdek de magie van deze prachtige en heerlijke thee. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.