Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
voor 16:00 besteld = vandaag verstuurd
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Seizoenspakketten met losse thee van Tea4You

De seizoenspakketten van Tea4You vallen op door de variatie en uitgebreide combinatie aan soorten en smaken losse thee. Ieder seizoenspakket past door de brievenbus en zo kun je op een eenvoudige manier een cadeau pakket per post versturen. Maar deze pakketten zijn natuurlijk ook heel erg lekker voor jezelf!
Er zijn seizoenspakketten die een thematische uitstraling hebben en zo goed kunnen passen bij de boodschap die over wilt brengen aan de ontvanger. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan; Vakantie doosje “Lekker Lui”  of Speciaal voor Sinterklaas”.

Het hele jaar door genieten van de lekkerste losse thee

In de winter gaat onze voorkeur meer uit naar volle en ronde smaken die je een warm gevoel geven van binnen. Hierbij passen natuurlijk ook de kruidenthee soorten die zorgen voor meer weerstand die we zo hard nodig hebben tijdens de lange wintermaanden. 
Wanneer je voor een speciale gelegenheid een pakket wilt samenstellen, dan kunnen wij in aantallen ook pakketten op maat maken. Denk hierbij eens aan een pakket met gezonde thee. Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op. 
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur dan word je thee-cadeaupakket nog dezelfde dag verzonden.