Op maandag 20 mei -tweede Pinksterdag- zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd.

Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Een persoonlijk thee assortiment cadeau van Tea4You

Maak indruk met een losse thee cadeau van Tea4You dat je zelf kunt samenstellen en afstemmen op de smaak van de ontvanger. Of je nu kiest voor een luxe thee geschenkset of het betaalbare brievenbus cadeau met losse thee en chocolade, wij bieden talloze mogelijkheden om jouw verse losse thee te combineren met een persoonlijk boodschap en leuke thee accessoires.

Ontdek ons groene thee cadeaupakket

Wanneer je weet dat de ontvanger een liefhebber is van verse groene thee,  kun je ervoor kiezen om deze soort toe te voegen aan je thee cadeaupakket. Of je kunt ervoor kiezen om meerdere soorten losse groene thee te selecteren in plaats van accessoires.

Denk bijvoorbeeld aan ons  "Gevarieerd Groen" pakketje, een kant en klaar verse thee pakketje, of pak het groots aan en kies het "Groene thee TOP-pakket" met een uitgebreide selectie van heerlijke losse groene theeën.

Een Mini High-Tea in de brievenbus

Van elke soort losse thee kun je ook kleine zakjes van 10 gram bestellen, al vanaf 1,15 per stuk. Maak een selectie van verschillende smaken, voeg een persoonlijke boodschap toe, laat het inpakken door onze inpakservice en voilà.... een originele mini high-tea wordt snel bezorgd bij de jarige via de brievenbus. Dit is ook een leuke tip voor een kerstpakket, want we kunnen elk losse theecadeau op maat maken volgens jouw specifieke wensen. We kunnen zelfs de volledige verzending voor je verzorgen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Informeer naar de mogelijkheden.

Bestel op een werkdag voor 16.00 uur en jouw thee cadeaupakket nog dezelfde dag verzonden.