Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Een thee assortiment cadeau van Tea4You

Een losse thee cadeau van Tea4You dat je zelf kunt samenstellen is altijd een leuk en persoonlijk cadeau dat je afstemt op de smaak van de ontvanger. Of je nu kiest voor een luxe thee geschenkset of het prettig geprijsde brievenbus cadeau met losse thee en chocolade. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden om jouw keuze in verse losse thee te combineren met een mooie of feestelijke persoonlijke boodschap en leuke thee accessoires.

Groene thee cadeaupakket

Weet je dat de ontvanger bijvoorbeeld een liefhebber is van verse groene thee, dan kun je ervoor kiezen om deze soort toe te voegen aan je thee cadeaupakket. Maar misschien kies je in plaats van de accessoires liever voor meerdere soorten losse groene thee.

Denk dan eens aan een kant en klaar verse thee pakketje "Gevarieerd Groen" of pak het groots aan en kies het "Groene thee TOP-pakket" met heel veel smaken en soorten heerlijke losse groene thee.

Mini High-Tea in de brievenbus

Van iedere soort losse thee kun je ook kleine zakjes van 10 gram bestellen. Deze hebben een prijs vanaf 1,20 per stuk. Zoek een aantal smaken uit, maak er een leuke persoonlijke boodschap bij, laat het inpakken door onze inpakservice en zie daar..... een originele mini high-tea valt bij de jarige al heel snel door de brievenbus. Misschien een leuke tip als kerstpakketje, want ieder losse thee cadeau kunnen wij in aantallen op maat voor je maken. Ook is het mogelijk om de volledige verzending voor je te verzorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur dan word je thee cadeaupakket nog dezelfde dag verzonden.