Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Lekker zoet met suikers

Bij Tea4You vind je diverse soorten suikers die je kunt gebruiken voor zoete warme of koude losse thee. Zo kun je fijne witte kandijsuiker kopen of lekkere grote kandijsuiker brokken die mooi uiteenvallen in je heerlijke warme thee.  Zelfgemaakte ijsthee kun je kun je lekker zoet maken met b.v. rietsuiker of citroensuiker. 

Voor de lekkerste glühwein gebruik je kaneelsuiker voor die zoete warme winterse smaak. Bijzonder is toch wel de honing met Kurkuma, echt heel erg lekker en gezond om toe te voegen aan je kop thee.
Wil je eens “thee met een twist” maken voeg dan eens Rum-Vanille Kandijsuiker toe. Heerlijk op een koude winterse dag.

De geschiedenis van suiker in de losse thee

De gewoonte om suiker in de thee te doen ontstond in Europa aan het eind van de zeventiende eeuw. Vooral in Engeland was het gebruikelijk om suiker (en melk) toe te voegen aan de thee. Dit gebruik is waarschijnlijk niet met de eerste geïmporteerde thee uit China mee gekomen, want de Chinezen dronken zelden hun thee met suiker. Alleen in bepaalde streken voegde men suiker toe. De Britse voorkeur voor zoete drankjes groeide zozeer dat aan het einde van de achttiende eeuw de suikerconsumptie in Engeland tienmaal groter was dan in andere Europese landen.