Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Bea Hansma
30-06-2020

Serveer ze warm en geniet van de combinatie van honing en appel.

Wat heb je nodig;

  • 1/2 pakje bakpoeder
  • 1 pakje vanille suiker
  • 2 eieren
  • 3 appelen
  • 25 gram rooibos honing
  • 80 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 200 gram bloem

Werkwijze;
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Smelt de boter samen met de rooibos honing in een pannetje.
Zodra de boter gesmolten is nog 10 minuten laten staan zodat de smaak van de thee in de boter kan trekken.
Laat hierna de boter door een zeef lopen en zorg ervoor dat je 100 gram rooibos honing boter over houdt.
Meng nu de suiker met de vanillesuiker, eieren en boter.
Zeef de bloem en voeg het bakpoeder er aan toe en meng alles door elkaar.
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijdt de appelen in kleine stukjes.
Meng de appelen door het deeg.
Leg vetvrij bakpapier op de bakplaat en vorm je koekjes
Afbakken in 10-15 minuten op 200 graden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief