Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = maandag verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Kukicha Japan Premium

Een 100% natuurlijke en delicate thee met zoetige smaak die minder theïne bevat dan andere groene thee.

€ 7,95

Op voorraad vandaag besteld = maandag verstuurd!

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

De afbeelding van deze 100% natuurlijke thee doet niet vermoeden dat het hier om een groene thee gaat. Toch is het wel zo want deze thee wordt geroosterd waardoor ze een mooie bruinrode kleur krijgt.  De thee wordt gemaakt van de eerste pluk van het jaar en men gebruikt allen de steeltjes. Doordat deze geroosterd wordt verdwijnen de bitters en blijft een wat meer zoetige smaak over. Door het gebruik van alleen de steeltjes bevat deze delicate thee ook minder theïne.

Bewaar- en zetadvies Kukicha Japan Premium

Losse groene thee kun je heel lang bewaren. Het liefst op een donkere plaats en niet in het felle zonlicht.
In een goed afgesloten blik of pot blijft je groene thee zeker meer dan een jaar goed zonder verlies van geur of smaak. Voor een kortere periode kun je de thee ook bewaren in de originele verpakking van Tea4You en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

De temperatuur van het water is bij losse groene thee heel erg belangrijk. Wanneer je namelijk water met een te hoge temperatuur gebruikt voor deze thee zal de smaak wrang en bitter worden. Gebruik daarom voor groene thee altijd goed gekookt water en laat dit afkoelen naar 70-80 graden.
Doe je losse thee in een filterzakje of theefilter en laat haar vervolgens 2-4 minuten trekken. Per kopje gebruik je ongeveer 2 gram losse thee.

Ingrediënten: Japanse groene thee
Smaakbeleving: aromatisch, zacht
Werking: afvallen, bevordert de spijsvertering, bloedzuiverend, breekt vetten af , goed tegen cholesterol, licht verteerbaar, reinigend, rijk aan antioxidanten, vitamine B, vitamine C, vitamine E, zuiverende werking
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
vandaag besteld = maandag verstuurd!
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook

Up-sells