Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
voor 16:00 besteld = vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.4

Kombucha Sencha

Een zachte, fruitige thee gecombineerd met Kombucha poeder.

€ 1,30

Op voorraad voor 16:00 besteld = vandaag verstuurd

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

In deze thee is een losse groene Sencha thee gemengd met Kombucha* poeder tot een aangename thee met een zacht fruitige smaak. *Het Kombucha poeder, dat aan deze thee is toegevoegd, bestaat uit een symbiose van verschillende micro-organismen met een grote verscheidenheid aan positieve eigenschappen.
Wordt gemaakt uit een extract van Kombucha cultuur die tijdens het trekken van de thee vrij komen.
Lees vooral meer over deze thee in ons blog, want er is een groot verschil tussen de pure Kombucha cultuur en de poedervorm zoals in deze thee verwerkt!

Bewaar- en zetadvies Kombucha Sencha

Losse groene thee kun je heel lang bewaren. Het liefst op een donkere plaats en niet in het felle zonlicht.
In een goed afgesloten blik of pot blijft je groene thee zeker meer dan een jaar goed zonder verlies van geur of smaak. Voor een kortere periode kun je de thee ook bewaren in de originele verpakking van Tea4You en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

De temperatuur van het water is bij losse groene thee heel erg belangrijk. Wanneer je namelijk water met een te hoge temperatuur gebruikt voor deze thee zal de smaak wrang en bitter worden. Gebruik daarom voor groene thee altijd goed gekookt water en laat dit afkoelen naar 70-80 graden.
Doe je losse thee in een filterzakje of theefilter en laat haar vervolgens 2-4 minuten trekken. Per kopje gebruik je ongeveer 2 gram losse thee.

Smaakbeleving: fruitig, zacht
Werking: afvallen, bloedzuiverend, breekt vetten af , goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, reinigend, rijk aan antioxidanten, vitamine B, vitamine C, vitamine E, zuiverende werking
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
voor 16:00 besteld = vandaag verstuurd
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook

Up-sells