Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

China Golden Yunnan

Een smaakvolle zwarte thee met een lichte “baky” smaak

€ 4,99

Op voorraad voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

Deze mooie kwaliteit zwarte thee met witte tips komt uit het Zuid-Chinese Yunnan gebied. In dit gebied wordt al ongeveer 1700 jaar thee verbouwd en geproduceerd als groene thee. De productie van zwarte thee begon in deze regio pas rond 1939.

Vanwege de geografische ligging en de goed klimatologische onstandigheden kan Yunnan vergeleken worden met een Assam thee.

De thee is middel sterk gemaakt volgens het panfiring principe en heeft een lichte “baky” smaak. Dit geeft een uniek karakter aan deze mooie thee.

Bewaar- en zetadvies China Golden Yunnan

In een afgesloten bus of pot kun je zwarte thee op een koele droge plaats zeker 12-18 maanden bewaren zonder smaakverlies. Daarna is de thee zeker nog goed, maar gaat de smaak wel achteruit. De kwaliteit van zwarte thee gaat vooral achteruit onder invloed van licht, vocht en een hoge temperatuur. Probeer dat dus te voorkomen.
Voor kortere tijd kun je de thee ook in de originele verpakking van Tea4You bewaren die je kunt afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

Een lekker kopje zwarte thee zet je met goed gekookt water dat een temperatuur heeft van ongeveer 90 graden.
Doe je losse thee in een filterzakje of theefilter en laat de thee vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje ongeveer 2 gram.

Ingediënten: zwarte thee uit Yunnan (China)
Smaakbeleving: neutraal, puur, vol, zacht
Werking: concentratie, energie, evenwichtige darmflora, goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, goed voor maag en spijsvertering, looizuurarm, stimulerende werking theïne, tegen maagproblemen door tanine, vitamine B, vitamine C, vitamine E
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook