Bladmix China Sencha
€ 3,25
Op voorraad voor 16.00 besteld = vandaag verstuurd
- € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
- gratis proefzakje bij je bestelling
Meer informatie
Kenmerken van bladmix China Sencha
Onze China Sencha groene thee is afkomstig van de middelste scheuten van de theeplant, wat resulteert in bladeren die minder theïne bevatten. Dit maakt deze thee bijzonder geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een milde, niet al te uitgesproken smaak die je de hele dag door kunt drinken.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Onze losse groene Sencha biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waardoor je kunt genieten van hoogwaardige thee zonder dat het je veel kost.
Sencha groene thee staat bekend om zijn rijke gehalte aan antioxidanten en gezondheidsvoordelen.
Bewaar- en zetadvies Bladmix China Sencha
Losse groene thee kun je heel lang bewaren. Het liefst op een donkere plaats en niet in het felle zonlicht.
In een goed afgesloten blik of pot blijft je groene thee zeker meer dan een jaar goed zonder verlies van geur of smaak. Voor een kortere periode kun je de thee ook bewaren in de originele verpakking van Tea4You en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.
De temperatuur van het water is bij losse groene thee heel erg belangrijk. Wanneer je namelijk water met een te hoge temperatuur gebruikt voor deze thee zal de smaak wrang en bitter worden. Gebruik daarom voor groene thee altijd goed gekookt water en laat dit afkoelen naar 70-80 graden.
Doe je losse thee in een filterzakje of theefilter en laat haar vervolgens 2-4 minuten trekken. Per kopje gebruik je ongeveer 2 gram losse thee.
Ingediënten: | groene thee |
---|---|
Smaakbeleving: | licht, neutraal, zacht |
Theesoort: | Groene thee |
Werking: | bacterieremmend, beschermd bij osteoporose, bevat weinig theïne, goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, goed voor spijsvertering, natuurlijke reinigskuur, reinigend, rijk aan antioxidanten, vitamine B, vitamine C, vitamine E, voor gezonde urinewegen |