Groene thee

Groene thee heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen want het is lekker en gezond. Uit de vele onderzoeken die gedaan zijn naar de werking van groene thee, is een groot aantal goede eigenschappen naar voren gekomen. Door het hoge gehalte aan antioxidanten heeft groene thee een positieve werking op het hele lichaam.  Ook is groene thee goed voor hart en bloedvaten.

Groene thee heeft een licht vochtafdrijvende werking en zou om die reden ook goed zijn voor de stofwisseling waardoor je gemakkelijker kunt afvallen. Groene thee bevat veel vitamines en mineralen zoals calcium, magnesium, fluoride en ijzer en..... groene thee is een goede ondersteuning ter voorkoming van stress.


Bewaren
In een donkere afgesloten bus of pot kun je groene thee heel lang bewaren zonder smaakverlies.
Zetadvies
De temperatuur van het water is bij groene thee nog veel belangrijker dan bij alle andere theesoorten. Wanneer je namelijk niet de juiste water temperatuur gebruikt voor groene thee zal de smaak wrang en bitter worden. Kook daarom je water en laat het afkoelen naar 70-80 graden. Doe je thee in een filterzakje of thee-ei en laat hem vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje ongeveer 2 gram.
Losse groene thee van Tea4You
Je vindt bij Tea4You o.a. Japanse Sencha, een pure losse thee met een heerlijk zachte smaak. Daarnaast zijn er ook frisse, kruidige, bijzondere en zoete smaken. Wanneer  je op zoek bent naar een echt zachte groene thee, dan is de  China Bancha zeker een aanrader. Deze zachte thee is niet zo bekend , maar ze bevat minder theïne en is zeer zacht van smaak.
Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.

Onderdelen 1 tot 33 van totaal 47

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 33 van totaal 47

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2