Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

China pai Mu Than superior

Een geurige en licht zoete witte losse thee

€ 1,95

Op voorraad voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

De betekenis van Pai Mu Tan (witte pioen) is als net zo mooi als de smaak. Deze witte thee heeft een groot blad met witte tips. De smaak is zacht en bloemig met een zeer lichte "roosting". Ze wordt in het voorjaar geplukt, in de zon gedroogd en daarna voorzichtig geroosterd. De infusie is licht, geurig en iets zoet.


Bewaar- en zetadvies China pai Mu Than superior

Losse witte thee en gele thee behoren tot de meer exclusieve soorten en die wil je natuurlijk goed bewaren. In een goed afgesloten bus of pot kun je deze losse thee zeker een jaar lang bewaren zonder smaakverlies. Kies een donkere koele plaats en niet in het felle zonlicht.
Voor een kortere periode kun je de thee ook in de originele verpakking van Tea4You bewaren en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

Om de thee optimaal tot haar recht te laten komen moet het worden overgoten met gekookt water dat een temperatuur heeft van 70-80 graden. De trektijd is 3-6 minuten maar is afhankelijk van de smaak. Om het aantal anti oxidanten te vergroten kan de thee wat langer worden getrokken. Je gebruikt ongeveer 2 gram per kopje.

Ingediënten: witte thee
Smaakbeleving: aromatisch, bloemig, licht, neutraal, soepel, zacht
Theesoort: Witte thee
Werking: afvallen, antiallergisch, bacterieremmend, bloedzuiverend, breekt vetten af , goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, goed voor spijsvertering, huid, kalmeert, reinigend, rijk aan antioxidanten, verjongt de huid, vitamine B, vitamine C, vitamine E, voor gezonde urinewegen
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook

Up-sells