Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Bea Hansma
11-04-2020

Een frisse yoghurt ijs met een lekkere fruitige theesmaak.Dit heb je nodig;

  • 100 ml water
  • 100 g (riet)suiker
  • Geraspte schil van 1 biocitroen (alleen de gele laag)
  • 10 g China Gunpowder
  • 500 g volle yoghurt (voor de veganisten: met sojayoghurt moet het ook wel lukken, al klikken de smaken dan allicht iets minder)
  • 1 kiwi in stukjes

1. Breng het water met de suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de thee en de citroenschil toe en neem de pan van het vuur. Laat 3 minuten trekken..
2. Zeef het mengsel , en roer de yoghurt en de kiwi stukjes er doorheen onder. Vul er de vormpjes mee en vries in.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief