Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Een kop kruidenthee is een ideaal middel om je lichaam op een natuurlijke manier gezond te houden.
Kruidenthee heeft tal van voordelen, zoals de positieve werking op de spijsvertering en de kalmerende werking op je zenuwstelsel. Om van die voordelen te kunnen genieten, is het belangrijk om de kruiden voor je kopje thee goed te kiezen.
De goede ingrediënten in kruidenthee werken het beste wanneer je de thee niet net voor, tijdens of na de maaltijd drinkt. Wanneer je dat wel doet zorgt de thee ervoor dat je maagsappen verdunnen en dat brengt je spijsvertering in het gedrang.
Wil je bijvoorbeeld een kruidenthee drinken om goed te kunnen slapen, dan is een uurtje na de maaltijd het beste ogenblik. Een aantal kruidentheeën bevatten zoethout en deze soorten zijn af te raden voor personen met een te hoge bloeddruk.

Losse kruidenthee van Tea4You
Voor alle losse thee van Tea4You geldt dat je bij ieder product een duidelijk overzicht vindt van alle ingrediënten. Zo kun je altijd zien of de juiste ingrediënten aanwezig zijn in de thee die jij zoekt. Naaste de bekende kruidentheeën zoals b.v. brandnetel en venkel is er ook nog een scala aan heel veel lekkere andere soorten en smaken.
Kijk vooral ook eens bij de categorie Welness Tea . Daar vind je kruidentheeën die stuk voor stuk een positieven invloed hebben op je gezondheid.
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. • Zetadvies
 • Bewaaradvies
Filter op kenmerken

Op het moment Winkelt:

 1. Ingrediënten: heermoes Verwijder Dit Item
 2. Werking: overgangsklachten Verwijder Dit Item

Winkel Opties

Smaakbeleving
 1. kruidig (1)
 2. zacht (1)
 3. zoet (1)
allergenen
 1. Amandelen (0)
 2. Eiwit van kippeneieren (0)
 3. Gecondenseerde melk (0)
 4. Hazelnoten (0)
 5. Lactose (0)
 6. Selderij (0)
 7. Sojalecitine (0)
 8. Sulfiet (0)
 9. Walnoten (0)

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief