Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = maandag verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Japan Gyokuro Asahi

Een pure groene thee met een stevige smaak en een vleugje zoetheid.

€ 19,90

Op voorraad vandaag besteld = maandag verstuurd!

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

Gyokuro Asahi is een zeer exclusieve Japanse bijzonderheid van de topklasse die ook wel "Dew of a Pearl" of "Most Exquisite Dew Drop" wordt genoemd. 

De theestruiken groeien in de schaduw van loofbomen en worden twee weken voor het plukken bedekt met bamboematten. De "schaduwthee" ontwikkelt minder looizuur, maar heeft een stimulerend effect door het hoge cafeïnegehalte. Het fijne, regelmatige blad heeft een diepgroene, licht glanzende kleur en geeft een pure, sterke smaak af met een vleugje zoetheid; een indrukwekkende mix van mildheid en de typisch Japanse pittigheid. De thee kan twee tot drie keer worden opgeschonken, waarbij elke keer de trektijd wordt verlengd.


Bewaar- en zetadvies Japan Gyokuro Asahi

Losse groene thee kun je heel lang bewaren. Het liefst op een donkere plaats en niet in het felle zonlicht.
In een goed afgesloten blik of pot blijft je groene thee zeker meer dan een jaar goed zonder verlies van geur of smaak. Voor een kortere periode kun je de thee ook bewaren in de originele verpakking van Tea4You en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

De temperatuur van het water is bij losse groene thee heel erg belangrijk. Wanneer je namelijk water met een te hoge temperatuur gebruikt voor deze thee zal de smaak wrang en bitter worden. Gebruik daarom voor groene thee altijd goed gekookt water en laat dit afkoelen naar 70-80 graden.
Doe je losse thee in een filterzakje of theefilter en laat haar vervolgens 2-4 minuten trekken. Per kopje gebruik je ongeveer 2 gram losse thee.

Ingrediënten: Japanse groene thee
Smaakbeleving: pittig, puur, zoet
Werking: afvallen, bloedzuiverend, breekt vetten af , detox, goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, reinigend, rijk aan antioxidanten, veel cafeïne, vitamine B, vitamine C, vitamine E, zuiverende werking
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 35;
vandaag besteld = maandag verstuurd!
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook