Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

China Mao Feng

Een licht zoete en bloemige losse thee

€ 6,25

Op voorraad voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

Een waardevolle witte thee uit de regio "Xi Shuang Ban Na" in het zuiden van de bekende streek Yunnan. Het is één van de bekendste theesoorten van het land. De thee is donzig-zacht, licht zoet en bloemig van smaak.

Alleen de ongebroken eerste flushes van de pluk in april en mei (het voorjaar gewas) worden gebruikt. Daarom is deze thee alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden.

Bewaar- en zetadvies China Mao Feng

Losse witte thee en gele thee behoren tot de meer exclusieve soorten en die wil je natuurlijk goed bewaren. In een goed afgesloten bus of pot kun je deze losse thee zeker een jaar lang bewaren zonder smaakverlies. Kies een donkere koele plaats en niet in het felle zonlicht.
Voor een kortere periode kun je de thee ook in de originele verpakking van Tea4You bewaren en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

Om de thee optimaal tot haar recht te laten komen moet het worden overgoten met gekookt water dat een temperatuur heeft van 70-80 graden. De trektijd is 3-6 minuten maar is afhankelijk van de smaak. Om het aantal anti oxidanten te vergroten kan de thee wat langer worden getrokken. Je gebruikt ongeveer 2 gram per kopje.

Ingediënten: witte thee
Smaakbeleving: bloemig, licht, neutraal, zacht
Theesoort: Witte thee
Werking: afvallen, antiallergisch, bacterieremmend, bloedzuiverend, breekt vetten af , goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, goed voor spijsvertering, huid, kalmeert, reinigend, rijk aan antioxidanten, verjongt de huid, vitamine B, vitamine C, vitamine E, voor gezonde urinewegen
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook