Boven de € 37,50 geen verzendkosten NL
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
2876 klanten beoordelen ons met 9.6

Oolong "Butterfly of Taiwan"

Deze thee heeft het karakter van een zwarte thee met een fijne, zoetige afdronk

€ 2,99

Op voorraad voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd

Extra bijbestellen Op iedere verpakking is standaard een etiket aanwezig
  • € 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
  • gratis proefzakje bij je bestelling

Meer informatie

Ontdek de ultieme verfijnde smaak met onze exclusieve Oolong, afkomstig uit de hooglanden van Taiwan

Wat deze thee echt bijzonder maakt, is het delicate productieproces dat alleen door meesters in het vak kan worden uitgevoerd. Met zorgvuldig getimede fermentatie worden alleen de randen van de bladeren gefermenteerd, terwijl het hart groen blijft, resulterend in een unieke combinatie van tinten groen en bruin die alleen hier te vinden is.

Elk blad is met de hand verwerkt tot een vleziger en verfijnder geheel dan de standaard Oolong variëteiten. De subtiele messing-kleurige puntjes op de bladeren getuigen van het vakmanschap dat in elke stap van de productie wordt toegepast. Wanneer deze exclusieve Oolong wordt gezet, laat hij een mooie kleur zien die het midden houdt tussen diepzwart en levendig groen.

De ware kenner zal de complexiteit van deze thee waarderen, die het karakter van een zwarte thee laat zien, maar eindigt met een subtiel zoete nasmaak die je bij iedere slok een buitengewone ervaring geeft.

Een ware parel onder de theesoorten, deze exclusieve Oolong rechtvaardigt zijn prijs door zijn zeldzaamheid, vakmanschap en ongeëvenaarde smaakprofiel.

Bewaar- en zetadvies Oolong "Butterfly of Taiwan"

Losse Oolong thee is een gedeeltelijk geoxideerde thee die je wel 5 jaar kunt bewaren met weinig verlies aan smaak en geur. Een donkere Oolong zelfs nog langer.
Een voorwaarde is wel dat de thee dan bewaard dient te worden in een goed afgesloten bus of pot. Elke keer wanneer je de voorraadbus opent komt er wat vocht bij en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Daarom is het aan te raden om de bus goed gesloten te houden en elke keer een portie voor meerdere dagen uit de bus te nemen.
Voor kortere tijd kun je de thee ook in de originele verpakking van Tea4You bewaren en afsluiten met de bij de bestelling geleverde sluitclip.

De ideale temperatuur voor de optimale werking van oolong thee is 90° C. Doe 2-4 gram thee in een ruime theefilter of grote filterzak en laat je oolong thee ongeveer 6-8 minuten trekken. Het is belangrijk dat de losse Oolong thee de ruimte heeft om tot volle smaak te komen.

Ingediënten: oolong thee
Smaakbeleving: aromatisch, soepel, zacht
Theesoort: Oolong thee, Zwarte thee
Werking: bacterieremmend, beschermd bij osteoporose, concentratie, energie, evenwichtige darmflora, goed voor hart en bloedvaten, goed voor maag en spijsvertering, looizuurarm, stimulerende werking theïne, vitamine B, vitamine C, vitamine E
€ 3,95 verzendkosten in NL en Gratis verzending v.a. € 37,50
voor 16.00 besteld= vandaag verstuurd
gratis proefzakje bij je bestelling

Klanten kochten ook