Thee is soms net als wijn.....

je moet het leren drinken. Wellicht was je eerste glaasje wijn lekker zoet en dronk je het weg als limonade en vond je het op dat moment ook heel erg lekker. Zo gaat het ook met thee, je begint met toegankelijke -soms wat zoete- smaken. Maar naarmate je vaker thee drinkt dan wil je meer ontdekken en kun je je smaak ook ontwikkelen in een andere richting. Ga dan eens op zoek naar pure en mooie smaken en leer dat puur ook echt heel lekker kan zijn!

.....je moet het leren drinken.

Koop niet ineens grotere hoeveelheden, maar begin voorzichtig met wat kleinere hoeveelheden in verschillende soorten om af te tasten wat je eigen smaak nu is.
Daarom bieden wij bij Tea4You je ook onze "proefzakjes" met een inhoud van 10 gram aan om zoveel mogelijk thee uit te proberen en af te tasten wat je smaak is. Alles soorten die wij bij Tea4You aanbieden zijn verkrijgbaar in deze hoeveelheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een proeverij pakket met alleen maar hoogwaardige zwarte theesoorten. Echt de moeite waard om eens te proberen, want niet iedere zwarte thee is het zelfde. Of wat dacht je van de topper onder de witte thee "Silver Needle". Wil je meer weten over de achtergrond van de thee, lees dan vooral ook eens onze blog berichten, want daar staan heel veel wetenswaardigheden en achtergrond informatie over thee. Kom je er dan toch niet uit. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

18 Artikel(en)

per pagina

18 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief