Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Moederdag losse thee cadeau van Tea4You

Is jouw moeder gek op losse thee? Geef dan eens een leuk thee pakket van Tea4You. Maar er zijn niet alleen grote pakketten, je vindt ook leuke kleine zakjes met losse thee voor een klein prijsje bij Tea4you.
Alle samengestelde cadeaupakketten worden verpakt in een mooie verpakking zoals de afbeelding bij het thee cadeau laat zien. Stel je zelf een (moederdag) cadeaupakket samen met losse thee en handige theeblikken  of een leuke theepot, dan kun je bij het afronden van je bestelling ook kiezen voor mooi cadeaupapier zodat wij een extra feestelijk tintje kunnen geven aan jouw cadeau.

In iedere prijsklasse een thee assortiment cadeau

Alle kersverse moeders, thuisjuf-moeders, de nummers één in multitasken verdienen  op deze Moederdag natuurlijk een verwen moment. Een lekker ontbijt op bed, even geen eten koken, het zijn allemaal dingen die erbij horen. Natuurlijk hoort daar ook een leuk Moederdagcadeau bij. Op nummer één staat nog steeds een mooie bos bloemen, maar heb je wel eens gedacht aan thee-bloemen. Bij Tea4you kunnen we je helpen aan de leukste Moederdag cadeau’s. Van een heerlijk zakje losse thee met hartjes tot een uitgebreid cadeau met diverse soorten thee en leuke accessoires. Er zijn kant en klare verse thee cadeau’s, maar je kunt ook zelf een cadeau samenstellen. Ieder losse thee cadeau kan mooi worden ingepakt en bij ieder cadeau kunnen wij een kaartje toevoegen met een lieve, leuke of originele boodschap. Kom je er toch nog niet uit, neem dan gerust even contact met ons op, want onze klantenservice staat altijd klaar om je met advies bij te helpen aan een leuk cadeau.