Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Kerst cadeau met losse thee van Tea4You

Het online bestellen en versturen van een cadeau met de feestdagen is inmiddels een vast onderdeel geworden binnen onze traditie. Hoewel we ons nog steeds bezighouden met de vraag; “Wat is een leuk cadeau voor Sinterklaas” liggen er toch ook steeds vaker kerstgeschenken onder de kerstboom. Een thee assortiment cadeau voor de echte theeliefhebber zul je dan bij Tea4You als kerstcadeau ook zeker vinden. Voor ieder budget kun je een kerst thee cadeau kopen en vanaf 2,95 verstuur je al de leukste losse kerstthee naar vrienden of collega’s.  

De traditie van het kerstpakket

In de loop der eeuwen heeft ieder land zo zijn eigen tradities ontwikkeld wanneer het gaat om het geven van geschenken rond de feestdagen. Zo begonnen de Nederlandse boeren bijvoorbeeld halverwege de negentiende eeuw hun knechten manden met lekkernijen mee te geven voor de kerstviering. En zie daar, de traditie van de kerstpakketten was geboren.  

Een persoonlijk kerst cadeau bestellen

Bij Tea4You zijn er volop mogelijkheden om je losse thee cadeau te personaliseren. Op kleine schaal doe je dit doordat je altijd de mogelijkheid hebt om aan het einde van het bestelproces bijpassend cadeaupapier en een persoonlijke boodschap toe te voegen of een losse thee cadeau zelf samen te stellen. Zo is er volop keuze in de lekkerste Earl Grey, losse thee in wintersfeer, individuele kerstpakketten met losse thee en heerlijke kerst-thee. Allemaal met zorg voor je verpakt en supersnel verstuurd.

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog verstuurd. Wil je een grotere order plaatsen voor een persoonlijk kerstpakket met losse thee? We maken graag een offerte en nemen altijd persoonlijk contact met je op om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.