Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Breng de beste wensen dit jaar eens over met verse thee.
Een kerst cadeau met losse thee is een echt persoonlijk cadeau. Je vindt dan ook bij Tea4You voor iedere smaak wel een bijpassende thee.
Zo heb je een origineel cadeau waar iedere thee liefhebber blij van wordt.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle standaard opties voor de thee cadeaus met losse thee rondom het thema kerst.
Bij Tea4You zijn er echter ook volop mogelijkheden om je cadeau te personaliseren. Op kleine schaal doe je dit doordat je altijd de mogelijkheid hebt om aan het einde van het bestelproces bijpassend cadeaupapier en een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Wanneer je als bedrijf of organisatie kiest om voor jouw medewerkers een kerst cadeau(tje) met losse thee te geven, dan bieden wij als Tea4You ook de mogelijkheid om dit af te stemmen op jullie wensen door dit bijvoorbeeld te voorzien van een eigen branding en bieden wij de mogelijkheid om eventueel ook de volledige verzending te verzorgen.
Wil je hier meer over weten of ontvang je graag een offerte neem dan contact met ons op.

De verkoop van de thee cadeaus is gestart en we voegen tot 15 oktober steeds nog weer nieuwe thee cadeautjes toe aan deze pagina.
Wil je je wat breder oriënteren kijk dan ook eens bij onze Give Away's of bij de thee cadeaus die je zelf kunt samenstellen.
Heel veel van onze thee cadeaus kun je laten bezorgen als brievenbus pakket waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn.28 Artikel(en)

per pagina

28 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief