De Give-Away van Tea4You is een klein theecadeautje voor de momenten dat je de mensen om je heen wilt bedanken, aanmoedigen, stimuleren of laten weten dat je aan ze denkt. 
Het is een zakje met voldoende heerlijke losse thee voor ongeveer 10 kopjes.
Op de achterzijde van het zakje vind je een duidelijke uitleg over de gekozen soort losse thee en een zetadvies. Op de voorzijde tref je het etiket met de door jou gekozen wens aan.
 Door de feestelijke verpakking en leuke wens zijn de Give-Away's aantrekkelijk om te zien en deel je ze gemakkelijk uit.

Zit jouw favoriete thee er niet bij? Geen probleem, want in aantallen vanaf 30 stuks kunnen wij alle Give-Away's ook op maat maken met je eigen gekozen thee, tekst, logo en foto. 
Leuk als opkikkertje, maar ook als bedankje voor collega’s en medewerkers of voor de gasten als herinnering aan jouw feest. Ook erg leuk als relatiegeschenkje.
Ieder thee cadeau dat je per post wilt verzenden kunnen wij op maat voor je maken.
Ook is het mogelijk om alle verzendingen van de thee cadeautjes helemaal voor je te verzorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Vraag naar de mogelijkheden via info@tea4you.nl.
Ben je op zoek naar een Give-Away voor de kopende kerst periode om uit te delen kijk dan eens op onze pagina met kerst cadeaus

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf je in op onze nieuwsbrief