Wanneer je een thee cadeau wilt laten bezorgen per post kies dan eens voor een thee cadeau van Tea4You.
Vooral voor de komende feestmaanden vind je een groot aanbod aan theecadeaus. Van een kleine attentie met een bijpassende tekst zoals bijvoorbeeld "Gezellige Feestdagen" tot een uitgebreid pakket als de "Warme Winterbox". Deze en nog veel meer vind je bij "Kerst cadeau".

Maar ook een meer algemene gelegenheid vind je het "Opkikkertje" cadeau, een originele felicitatie met verse thee,  voor een afscheid of als een klein bedankje voor je collega’s die hard hebben gewerkt en gek zijn op verse thee. 
Voor iedere gelegenheid is er wel een passend theecadeau te vinden, want er zijn zoveel mogelijkheden om een leuk thee cadeau per post te versturen. 

Zo is er ook de mogelijkheid om een thee cadeaupakket helemaal zelf samen te stellen met een verse thee naar keuze. Met een themapakket kun je losse thee kopen in smaken en soorten die op elkaar afgestemd zijn tot een mooi thee cadeau. Wil je een kleine hoeveelheid losse thee kopen, dan is wellicht de give-away als thee cadeautje zeker een goede optie. Leuk om te zien en prettig in prijs.
Ieder thee cadeau dat je per post wilt verzenden kunnen wij ook voor je op maat maken. Daanaast is het mogelijk om alle verzendingen van de thee cadeautjes helemaal voor je te verzorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Vraag naar de mogelijkheden via info@tea4you.nl wanneer je één van onze cadeau's op maat wilt laten maken of wilt laten voor zien van jouw eigen logo of tekst.


6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief