Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Wanneer je een thee cadeau wilt laten bezorgen kies dan eens voor een thee cadeau van Tea4You.

Als opkikkertje cadeau, een originele felicitatie met verse thee, afscheid of als een klein bedankje voor je collega’s die hard hebben gewerkt en die gek zijn op verse thee. 
Voor iedere gelegenheid is er wel een passend theecadeau te vinden, want er zijn zoveel mogelijkheden om een leuk thee cadeau per post te versturen. 

Zo is er de mogelijkheid om een thee cadeaupakket helemaal zelf samen te stellen met een verse thee naar keuze. Met een themapakket kun je losse thee kopen in smaken en soorten die op elkaar afgestemd zijn tot een mooi thee cadeau. Wil je een kleine hoeveelheid losse thee kopen, dan is wellicht de give-away als thee cadeautje zeker een goede optie. Leuk om te zien en prettig in prijs.
Ieder thee cadeau dat je per post wilt verzenden kunnen wij dus voor je op maat maken. Ook is het mogelijk om alle verzendingen van de thee cadeautjes helemaal voor je te verzorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Vraag naar de mogelijkheden via info@tea4you.nl .


Schrijf je in op onze nieuwsbrief