Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Losse Zwarte thee

is nog steeds één van de populairste theesoorten is op aarde.  Wist je dat zwarte,  groene- en witte thee - allemaal afkomstig zijn van dezelfde plant; "Camellia Sinensis".  Door de fermentatie van de theebladeren wordt de kleur van de thee zwart. Door dit proces bevat zwarte losse thee geen looizuur en heeft minder anti-oxidanten dan groene en witte losse thee. Toch heeft zwarte losse thee ook veel goede eigenschappen. Zo heeft onderzoek bewezen dat zwarte thee stoffen bevat (flavonoïden) die het risico op een beroerte, te hoog cholesterol of hart-en vaatziekten verlagen. Daarnaast zorgen de fluoriden ervoor dat zwarte thee één van de beste middelen is tegen tandbederf en gaatjes.

Losse zwarte thee van Tea4You

Er is een brede keus aan smaken en soorten zwarte losse thee. Bij de thee van Tea4You vind je -naast de bekende vruchtensmaken- ook heel veel bijzondere combinaties. Veel van deze combinaties stellen wij zelf samen door mooie ingrediënten met elkaar te mengen en daarna zorgvuldig voor je te verpakken.
Omdat wij helder zijn over de ingrediënten en natuurlijke aroma's vind je bij iedere thee daar uitgebreide informatie over zodat je weet wat je koopt.
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. • Zetadvies
 • Bewaaradvies
  Filter op kenmerken

  Op het moment Winkelt:

  1. Ingrediënten: lavendelbloesem Verwijder Dit Item
  2. Werking: goed voor maag en spijsvertering Verwijder Dit Item

  Winkel Opties

  Smaakbeleving
  allergenen
  1. Amandelen (0)
  2. Eiwit van kippeneieren (0)
  3. Gecondenseerde melk (0)
  4. Hazelnoten (0)
  5. Lactose (0)
  6. Selderij (0)
  7. Sojalecitine (0)
  8. Sulfiet (0)
  9. Walnoten (0)

  1 Artikel(en)

  per pagina

  1 Artikel(en)

  per pagina
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief