Zwarte thee

Zwarte thee is nog steeds één van de populairste theesoorten is op aarde. We hebben dan ook allemaal wel eens een kopje zwarte thee gedronken.  Zwarte thee is -net als groene thee en witte thee - afkomstig van de plant; "Camellia Sinensis".  Door de fermentatie van de thee bladeren wordt de kleur van de thee zwart. Door dit proces bevat zwarte thee geen looizuur en minder anti-oxidanten dan groene en witte thee. Toch heeft zwarte thee ook veel goede eigenschappen. Zo heeft onderzoek bewezen dat zwarte thee stoffen bevat (flavonoïden) die het risico op een beroerte, te hoog cholesterol of hart-en vaatziekten verlagen. Daarnaast zorgen de fluoriden ervoor dat zwarte thee één van de beste middelen is tegen tandbederf en gaatjes.
Bewaren
In een donkere afgesloten bus of pot kun je zwarte thee heel lang bewaren zonder smaakverlies.
Zetadvies
Een lekker kopje zwarte thee zet je met goed gekookt water dat een temperatuur heeft van ongeveer 90 graden. Neem ongeveer 2 gram thee per kopje en laat de thee (afhankelijk van je smaak) 2-4 minuten trekken.

Losse zwarte thee van Tea4You
Er is een brede keus aan smaken en soorten zwarte losse thee. Bij de thee van Tea4You vind je -naast de bekende vruchtensmaken- ook heel veel bijzondere combinaties. Veel van deze combinaties stellen wij zelf samen door mooie ingrediënten met elkaar te mengen en daarna zorgvuldig voor je te verpakken.
Omdat wij helder zijn over de ingrediënten en natuurlijke aroma's vind je bij iedere thee daar uitgebreide informatie over zodat je weet wat je koopt.
Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.  Onderdelen 1 tot 33 van totaal 52

  per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Onderdelen 1 tot 33 van totaal 52

  per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2