Kruiden thee

Een kop kruidenthee is een ideaal middel om je lichaam op een natuurlijke manier gezond te houden.
Kruidenthee heeft tal van voordelen, zoals de positieve werking op de spijsvertering en de kalmerende werking op je zenuwstelsel. Om van die voordelen te kunnen genieten, is het belangrijk om de kruiden voor je kopje thee goed te kiezen.

De goede ingrediënten in kruidenthee werken het beste wanneer je de thee niet net voor, tijdens of na de maaltijd drinkt. Wanneer je dat wel doet zorgt de thee ervoor dat je maagsappen verdunnen en dat brengt je spijsvertering in het gedrang.
Wil je bijvoorbeeld een kruidenthee drinken om goed te kunnen slapen, dan is een uurtje na de maaltijd het beste ogenblik. Een aantal kruidentheeën bevatten zoethout en deze soorten zijn af te raden voor personen met een te hoge bloeddruk.

Bewaren
Kruidenthee is heel gevoelig voor verlies van werking en smaak wanneer het niet goed bewaard wordt. Daarom is een afgesloten bus of  pot - waar je alleen kruidenthee in bewaart- de beste optie om optimaal van je kruidenthee te kunnen genieten.
Zetadvies
De ideale temperatuur voor de optimale werking van kruidenthee is ongeveer 95° C .
Doe ongeveer 2-4 gram thee in je theefilter of filterzakje en laat je kruidenthee ongeveer 5-10 minuten trekken. Wanneer je niet lang genoeg wacht, komen niet alle werkende stoffen van de kruiden vrij. Maar na tien minuten is dat zeker het geval.

Losse kruidenthee van Tea4You
Voor alle losse thee van Tea4You geldt dat je bij ieder product een duidelijk overzicht vindt van alle ingrediënten. Zo kun je altijd zien of de juiste ingrediënten aanwezig zijn in de thee die jij zoekt. Naaste de bekende kruidentheeën zoals b.v. brandetel en venkel is er ook nog een scala aan heel veel lekkere andere soorten en smaken.
Kijk vooral ook eens bij de categorie Welness Tea . Daar vind je kruidentheeën die stuk voor stuk een positieven invloed hebben op je gezondheid.
Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.Onderdelen 1 tot 33 van totaal 39

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 33 van totaal 39

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2