Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Losse groene thee heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen door alle gezonde eigenschappen die het in zich heeft.
Zo is losse groene thee rijk aan antioxidanten, bevat het veel vitamines en mineralen zoals calcium, magnesium, fluoride en ijzer. Heeft ook een licht vocht afdrijvende werking en is een goede ondersteuning ter voorkoming van stress. Het is dan ook niet voor niets dat het voedingscentrum adviseert om elke dag groene thee te drinken.

Losse groene thee van Tea4You

Je kunt bij Tea4You een groot aantal soorten losse groene thee bestellen. Naast de geurige Jasmijn thee zijn er ook meerdere soorten Matcha poeder te koop.  Daarnaast vind je ook diverse soorten Chinese thee zoals bijvoorbeeld een traditionele China Sencha of de gezonde  Ginseng Sencha.  Minder bekend maar wel erg lekker zijn b.v. de rokerige Javaanse thee en de Munt-Appel-Citroen. Welke groene thee je ook kiest er is er altijd wel eentje die past bij jou en je smaak voor echt lekkere losse groene thee.
Bij iedere soort staat een duidelijke omschrijving van de ingrediënten, een bewaaradvies voor de thee en informatie over de juiste temperatuur voor jouw lekkerste kopje losse thee.

Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.

 • Zetadvies
 • Bewaaradvies
Filter op kenmerken

Op het moment Winkelt:

 1. Werking: ontsteking remmend Verwijder Dit Item

Winkel Opties

Smaakbeleving
 1. fruitig (1)
 2. zacht (1)
allergenen
 1. Amandelen (0)
 2. Eiwit van kippeneieren (0)
 3. Gecondenseerde melk (0)
 4. Hazelnoten (0)
 5. Lactose (0)
 6. Selderij (0)
 7. Sojalecitine (0)
 8. Sulfiet (0)
 9. Walnoten (0)

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief